Sådan fjerner du Emoji-tastaturet på iPhone 5

Føjede du for nylig emoji-tastaturet til din iPhone, fordi du tænkte, at det kunne være sjovt at inkludere de små billeder i dine beskeder? Næsten alle iPhone-brugere vil efterhånden undre sig over, hvordan man bruger emojis, og det er en simpel tilføjelse at lave i iOS 7. Men du kan finde tilføjelsen af ​​emoji-tastaturet som problematisk, eller du kan simpelthen opleve, at du aldrig bruger emojis.

Heldigvis kan emoji-tastaturet fjernes næsten lige så nemt, som det blev tilføjet, så du kan vende tilbage til standardtastaturet, der var på din iPhone, da du først begyndte at bruge det.

Afinstaller Emoji-tastaturet på en iPhone 5

Denne artikel er skrevet på en iPhone 5 ved hjælp af iOS 7-operativsystemet. Trinnene i denne artikel fjerner emoji-tastaturet fra din liste over aktive tastaturer, men sletter det ikke helt. Det betyder, at du ikke længere vil kunne få adgang til emojis fra dit tastatur, men du vil senere kunne vende tilbage til Tastaturmenuen og geninstallere emoji-tastaturet, hvis du ønsker det.

Bemærk, at dette ikke forhindrer andre i at sende dig emojis. Du vil stadig se emojis, hvis en af ​​dine kontakter inkluderer dem i en besked, som de sender til dig.

Trin 1: Tryk på Indstillinger ikon.

Trin 2: Rul ned og vælg Generel mulighed.

Trin 3: Rul ned og vælg Tastatur mulighed.

Trin 4: Tryk på Tastaturer knap.

Trin 5: Tryk på Redigere knappen i øverste højre hjørne af skærmen.

Trin 6: Tryk på den røde cirkel til venstre for Emoji.

Trin 7: Tryk på Slet knappen for at afinstallere emoji-tastaturet.

Der er en række andre tastaturer, som du kan inkludere på din iPhone, såsom et spansk tastatur. Denne artikel viser dig, hvordan du tilføjer det tastatur.