Sådan ændres navnet på et flashdrev i Windows 7

Har du flere flashdrev, som du bruger til arbejde eller skole, og du har svært ved at skelne mellem dem? Dette problem kan forstærkes, hvis du har flere flashdrev af samme type, hvilket kan føre til problemer, hvor du ved et uheld tager det forkerte flashdrev med dig, når du skal overføre filer.

En måde at løse dette problem på er at ændre navnet på dit flashdrev. Du kan indstille et brugerdefineret navn, der gør det nemmere at skelne mellem flashdrev, og du kan bruge disse tilpassede navne til at sikre, at du kopierer filer til det korrekte flashdrev. Så tjek de få korte trin nedenfor for at lære, hvordan du ændrer et flashdrevnavn i Windows 7.

Skift et USB-flashdrevnavn i Windows 7

Trinnene i denne artikel viser dig, hvordan du ændrer det eksisterende navn på dit USB-flashdrev til noget andet. Dette navn er knyttet til flashdrevet, så det vil også blive vist på andre computere, som du tilslutter flashdrevet til.

Bemærk, at ændring af navnet på flashdrevet ikke vil påvirke de filer og mapper, der er gemt på enheden.

Trin 1: Klik på Windows Stifinder ikonet i nederste venstre hjørne af din skærm.

Trin 2: Find flashdrevet i kolonnen i venstre side af vinduet.

Trin 3: Højreklik på USB-flashdrevet, og klik derefter på Omdøb mulighed.

Trin 4: Indtast det nye navn til flashdrevet, og tryk derefter på Gå ind tasten på dit tastatur for at anvende det. Bemærk, at navnet på flashdrevet er begrænset til 11 tegn (mellemrum tæller med i denne tegngrænse).

Skal dit USB-flashdrev være i et andet format? Denne artikel viser dig, hvordan du omformaterer et USB-flashdrev, så du kan bruge det på en computer eller enhed, der kræver et bestemt filformat.