Sådan laver du et Google Keep-ikon på din iPhone-startskærm

Google Keep er en virkelig interessant funktion, som du har med din Google-konto, og det er noget med mange potentielle anvendelsesmuligheder på din iPhone. Der er dog ikke en officiel Google Keep-app (fra da denne artikel blev skrevet – 11. februar 2015), og du kan være tøvende med at downloade en app fra en tredjepartsudvikler.

Den alternative løsning på dette problem er at bruge Safari-browseren til at få adgang til Google Keep-tjenesten. Det fungerer relativt godt i den egenskab, og du vil opdage, at du kan gøre meget af det, du skal gøre i Keep gennem den metode. Men hvis du vil gøre Google Keep endnu nemmere at få adgang til, så kan du tilføje et ikon til din startskærm, der linker direkte til Google Keep-webstedet. Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du opretter dette ikon.

Tilføj et startskærmlink til Google Keep på en iPhone

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 6 Plus i iOS 8.

På det tidspunkt, hvor denne artikel blev skrevet, var der ikke en officiel Google Keep-app. Der er dog flere tredjepartsapps tilgængelige i App Store, hvis du foretrækker den mulighed. Du skal blot følge trinene i denne artikel for at lære, hvordan du søger efter en app i App Store.

Trin 1: Åbn Safari app på din iPhone.

Trin 2: Skriv keep.google.com i adresselinjen øverst på skærmen, og tryk derefter på den blå knap. Bemærk, at du skal logge ind på din Google-konto på dette tidspunkt, hvis du ikke allerede er logget ind på den.

Trin 3: Tryk på Del ikonet nederst på skærmen. Hvis menuen nederst på skærmen ikke er synlig, så stryg ned på skærmen for at vise den.

Trin 4: Tryk på Føj til startskærmen ikon.

Trin 5: Tryk på Tilføje knappen for at oprette ikonet på din startskærm.

Du vil nu være i stand til at trykke på ikonet, der blev føjet til din startskærm, for at åbne keep.google.com-webstedet i din Safari-browser. Afhængigt af antallet af apps, der er installeret på din enhed, skal du muligvis stryge til venstre eller højre på din startskærm for at finde appen.

Vil du flytte dit Google Keep-ikon til en anden placering? Lær, hvordan du flytter apps på iPhone for at gøre dine oftere brugte apps mere tilgængelige.