Sådan tilføjes emojis til kontaktnavne på en iPhone 6

Emojis har varierende niveauer af popularitet i forskellige sociale kredse, men mange mennesker vil uundgåeligt i det mindste prøve at bruge emojis på deres iPhones. Heldigvis er det en gratis funktion, der følger med de fleste nyere iPhones og iOS-versioner, og tilføjelse af emojis til dit tastatur kræver kun et par enkle trin.

Disse emojis kan dog bruges mange forskellige steder på din enhed bortset fra tekstbeskeder, og du kan endda tilføje dem til din kontakts navne. Uanset om du tilføjer emojis til kontaktnavne for sjov eller for at give en anden visuel hjælp til at identificere nye notifikationer, kan du følge vores guide nedenfor for at tilføje emojis til dine kontakter.

Sådan sætter du emojis i kontaktnavne i iOS 8

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 6 Plus i iOS 8. Du kan også tilføje emojis til kontaktnavne i tidligere versioner af iOS, men trinene kan variere lidt fra dem nedenfor.

Vejledningen nedenfor vil vise dig, hvordan du tilføjer emoji-tastaturet til din iPhone 6, så viser den dig, hvordan du bruger det tastatur til at tilføje emojis til en kontakts navn.

Trin 1: Åbn Indstillinger menu.

Trin 2: Rul ned og vælg Generel mulighed.

Trin 3: Rul ned og vælg Tastatur mulighed.

Trin 4: Tryk på Tastaturer knappen øverst på skærmen.

Trin 5: Tryk på Tilføj nyt tastatur knap.

Trin 6: Vælg Emoji mulighed. Bemærk, at du muligvis skal rulle ned, hvis du ikke kan se en Emoji-indstilling øverst på denne skærm.

Trin 7: Tryk på knappen Hjem under din skærm for at afslutte denne menu og vende tilbage til din startskærm.

Trin 8: Tryk på telefon ikon. Du kan alternativt åbne appen Kontakter i stedet for at komme til dine kontakter gennem appen Telefon. Du kan læse denne artikel, hvis du har problemer med at finde din Kontakter-app.

Trin 9: Vælg Kontaktpersoner mulighed nederst på skærmen.

Trin 10: Vælg den kontakt, hvis navn du vil redigere for at inkludere emojis.

Trin 11: Tryk på Redigere knappen i øverste højre hjørne af skærmen.

Trin 12: Tryk inde i navnefeltet, som du vil tilføje emojis til. Dette vil bringe tastaturet frem.

Trin 13: Placer markøren før navnet, hvis du vil inkludere emojis før navnet, eller placer den efter navnet for at inkludere emojis efter navnet. Bemærk, at placering af emojis før navnet kan påvirke alfabetiske lister.

Trin 14: Tryk på smiley-ikonet til venstre for din mellemrumstasten. Hvis du har installeret yderligere tastaturer, kan det være et globusikon i stedet for.

Trin 15: Brug de forskellige faner nederst på skærmen til at skifte mellem forskellige emoji-stile. Der er flere skærme med emojis på hver fane. Du kan trykke på en hvilken som helst emoji for at tilføje den til kontaktens navn. Når du er færdig med at tilføje emojis, skal du trykke på Færdig knappen i øverste højre hjørne af skærmen.

Du kan også bruge en lignende metode til at tilføje emojis til dine tekstbeskeder, nu hvor du har installeret emoji-tastaturet. Denne tutorial viser dig hvordan.