Sådan tilføjer du en kunstner til en iTunes-radiostation

iTunes Radio er en fantastisk måde at lytte til musik på din iPhone uden at skulle downloade eller købe musik. Du kan oprette en iTunes-radiostation fra en kunstner, sangnavn eller genre, og der er allerede nogle eksisterende stationer, som du kan vælge imellem.

Men de stationer, du opretter i iTunes Radio, er ikke begrænset til kun disse muligheder, da du har yderligere tilpasningsmuligheder, når stationen er blevet oprettet. Vores vejledning nedenfor viser dig, hvordan du redigerer en eksisterende station ved at tilføje en anden kunstner til stationen.

Tilpasning af en iTunes-radiostation på en iPhone 6

Trinene i denne artikel blev skrevet ved hjælp af en iPhone 6 Plus i iOS 8. De samme trin vil også fungere for andre iPhone-modeller eller Apple-enheder, der bruger iOS 8-operativsystemet.

Trin 1: Åbn musik app.

Trin 2: Vælg Radio mulighed nederst på skærmen.

Trin 3: Tryk på Redigere knappen til venstre for Mine stationer.

Trin 4: Vælg den station, som du ønsker at tilføje en anden kunstner til.

Trin 5: Tryk på Tilføj kunstner, sang eller genre knappen under Spil mere som dette.

Trin 6: Indtast navnet på en kunstner i søgefeltet øverst på skærmen, og vælg derefter kunstneren fra listen over søgeresultater.

Den kunstner, du tilføjede, skulle nu være synlig i Spil mere som dette afsnit.

Har du for mange iTunes-radiostationer, og det er svært at finde den, du leder efter? Denne vejledning viser dig, hvordan du sletter en station fra iTunes Radio på din iPhone.