Sådan sletter du et hyperlink i Word 2010

Hyperlinks bruges i en række forskellige applikationer som en måde for en læser at besøge en webside med et klik på en knap. Microsoft Word 2010 giver dets brugere mulighed for at oprette hyperlinks i dokumenter, og enhver dokumentlæser kan klikke på et hyperlink i Word 2010 og have den linkede side eller placering åben i det relevante program.

Men hvis et link er unødvendigt eller var inkluderet i et tekstsegment, der blev kopieret og indsat fra et andet sted, kan du ønske at slette det fra dokumentet. Dette kan opnås ret hurtigt i Word 2010, og vores vejledning nedenfor vil præsentere dig for to forskellige metoder til at slette hyperlinks.

Fjernelse af et hyperlink i Microsoft Word 2010

Trinnene i denne artikel vil fjerne et hyperlink, der er blevet tilføjet til et ord, billede eller tekststreng. Ordet, billedet eller tekststrengen, også kaldet "ankertekst", fjernes ikke med hyperlinket. Hvis du ønsker at fjerne både det linkede element og hyperlinket det indeholder, kan du blot vælge det linkede element med din mus og trykke på Backspace eller Slet tasten på dit tastatur.

Trin 1: Åbn dokumentet, der indeholder hyperlinket, som du vil slette.

Trin 2: Find hyperlinket, der skal fjernes.

Trin 3: Højreklik på hyperlinket, og klik derefter på Fjern hyperlink knap.

Alternativt kan du også slette et hyperlink ved at placere musemarkøren inde i ordet med hyperlinket, klikke på Indsæt fanen øverst i vinduet, og klik derefter på Hyperlink knap.

Du kan derefter klikke på Fjern link knappen i højre side af vinduet.

Hvis du har en tekstsektion i dit dokument, der indeholder en masse links, som du ønsker at fjerne, eller hvis du ønsker at fjerne alle hyperlinks fra hele dit dokument, så er der en anden måde at gøre det på. Denne artikel viser dig, hvordan du fjerner flere hyperlinks fra et dokument i Word 2010.