Sådan viser du kolonne "A" i Excel 2010

At vise den første kolonne eller kolonne "A" i et Excel-regneark giver en unik udfordring. Den typiske metode til at vise en kolonne vises ikke, når den kolonne, der er skjult, er den længst til venstre i regnearket. Et alternativ ville være blot at vise alle de kolonner, der er skjult i regnearket, men dette kan være problematisk, hvis der er andre kolonner, som du ønsker at forblive skjulte.

Heldigvis er det muligt kun at vise den første kolonne i dit regneark ved at følge proceduren nedenfor.

Viser den første kolonne i Excel 2010

Trinnene i denne artikel vil antage, at du har skjult den første kolonne i dit Excel-regneark. Proceduren nedenfor vil kun vise kolonne "A". Hvis der er andre skjulte kolonner, forbliver de skjulte. Hvis du ønsker at vise alle de skjulte kolonner i dit regneark, kan du følge trinene her.

Trin 1: Åbn dit regneark i Excel 2010.

Trin 2: Klik inde i Navn feltet øverst til venstre i regnearket.

Trin 3: Skriv "A1" i dette felt, og tryk derefter på Gå ind tasten på dit tastatur.

Trin 4: Klik på Hjem fanen øverst i vinduet.

Trin 5: Klik på Format knappen i Celler sektion af Office-båndet.

Trin 6: Klik på Skjul & Vis mulighed, og klik derefter Vis kolonner.

Kolonne "A" skulle nu være synlig i dit regneark. Hvis du stadig ikke kan se den første kolonne i regnearket, er den muligvis ikke skjult. Du vil måske overveje at frigøre ruderne i dit regneark eller fjerne en delt skærm. Begge disse indstillinger kan ofte få det til at se ud som om en række eller kolonne er skjult, når den simpelthen er væk fra skærmen.

Bemærk, at den samme metode også fungerer til at vise den første række i dit regneark, bortset fra at du skal vælge Vis rækker mulighed i trin 6 i stedet for.