Hvor er Min AppData-mappe i Windows 7?

Der er en masse vigtige filer og mapper på din Windows 7-computer, som du måske aldrig interagerer med. Mange af dem er placeret i en mappe kaldet AppData, som er skjult som standard i Windows 7. Men du kan opleve, at du skal have adgang til en fil, der er i din AppData-mappe, hvilket kan være svært, når du ikke kan finde det.

Vejledningen nedenfor viser dig, hvordan du viser skjulte filer og mapper i Windows 7, og derefter dirigerer dig til AppData-mappen på din computer.

Gør AppData-mappen synlig i Windows 7

Trinnene i denne artikel antager, at du skal finde en fil i AppData-mappen på din computer, men at du ikke kan se AppData-mappen, så du kan gennemse den. Disse trin viser mappen, så du kan navigere i dens indhold.

Du kan også navigere direkte til AppData-mappen for en bruger ved at klikke på Start knappen i nederste venstre hjørne af din skærm, ved at klikke inde i søgefeltet i bunden af ​​startmenuen og derefter skriveC:\Users\DitWindowsBrugernavn\AppData og trykker Gå ind på dit tastatur. Bemærk, at du skal udskifte Dit Windows-brugernavn med det faktiske navn på Windows-brugerkontoen.

  1. Klik på mappeikonet nederst på skærmen for at åbne Windows Stifinder.
  2. Klik Organisere i den blå bjælke øverst i vinduet, og klik derefter Mappe og søgemuligheder.
  3. Klik på Udsigt fanen øverst i vinduet.
  4. Klik på knappen til venstre for Vis skjulte filer, mapper og drev, klik ansøge nederst i vinduet, og klik derefter på Okay knap.
  5. Rul ned i kolonnen i venstre side af Windows Stifinder-vinduet, og klik derefter på C drev mulighed under Computer.
  6. Dobbeltklik på Brugere mappe for at åbne den.
  7. Dobbeltklik på mappen for Windows-brugeren, der indeholder AppData-mappen, som du skal have adgang til.
  8. Dobbeltklik på AppData mappe for at begynde at navigere gennem den.

Selvom det ikke er påkrævet, vil du måske gå tilbage og skjule mapper igen, hvis der er andre personer, der bruger din Windows-konto, som måske utilsigtet sletter noget vigtigt fra en skjult mappe.

Har du brug for at ændre en filtypenavn på en fil i Windows 7, men du kan ikke se eller redigere den? Lær, hvordan du viser filtypenavne i Windows 7, så du kan interagere med dem efter behov.