Sådan viser du tekstgrænser i Word 2013

Det dokument, du ser, når du ser en fil i Word 2013 i Udskriftslayout view er faktisk ikke repræsentativt for det rum, som du kan tilføje indhold til. Der er margener, sidehoveder og sidefødder, som kan reducere den faktiske mængde plads, der er tilgængelig for dig til dit dokuments indhold.

Da dette kan være problematisk, når du opretter visse typer dokumenter, leder du muligvis efter et visuelt hjælpemiddel, der vil hjælpe dig til bedre at genkende, hvor meget af siden der er tilgængelig til redigering. Vores vejledning nedenfor viser dig, hvordan du placerer en stiplet grænse omkring indholdsområdet i dit Word 2013-dokument, så du kan se, hvilke dele af siden, der kan bruges til dit dokuments krop.

Vis stiplet linje for indholdsgrænser i Word 2013

Trinnene i vores guide nedenfor viser dig indstillingen, der skal ændres for at vise en stiplet linje rundt om indholdsområdet i dit dokument. Dette er en indstilling til selve Word-programmet, så det vises for ethvert dokument, du åbner i programmet. Bemærk, at tekstgrænsen ikke udskrives med dokumentet.

  1. Åbn Word 2013.
  2. Klik på Fil fanen i øverste venstre hjørne af vinduet.
  3. Klik på Muligheder knappen nederst i kolonnen i venstre side af vinduet.
  4. Klik på Fremskreden fanen i venstre side af Ordindstillinger vindue.
  5. Rul ned til Vis dokumentindhold sektion af menuen, og marker derefter afkrydsningsfeltet til venstre for Vis tekstgrænser. Klik på Okay knappen nederst i vinduet for at anvende dine ændringer.

Du skulle nu have en stiplet linje omkring indholdsområdet i dit dokument. I et tomt dokument med standardmargener skal det ligne billedet nedenfor.

Du kan stadig tilføje indhold til området øverst på siden. Lær, hvordan du tilføjer en sidehoved i Word 2013 og indtaster oplysninger, der vises øverst på hver side i dit dokument, såsom et sidenummer eller forfatternavn.