Sådan slår du Forstyr ikke fra i iOS 9

Forstyr ikke-funktionen på din iPhone giver dig mulighed for effektivt at dæmpe din telefon fra indgående opkald eller tekstbeskeder efter behag. Du kan endda indstille et planlagt tidspunkt hver dag, hvor du automatisk ikke vil modtage opkald eller beskeder. Men hvis Forstyr ikke er slået til ved et uheld, kan du opleve, at du mangler vigtig kommunikation.

Heldigvis kan Forstyr ikke-tilstand slås fra lige så nemt, som den blev tændt. Lær, hvordan du slukker Forstyr ikke-tilstand på din iPhone med vejledningen nedenfor.

Deaktivering af "Forstyr ikke" i iOS 9 på en iPhone

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 6 Plus i iOS 9.2. De samme trin vil også fungere for andre iPhone-modeller, der kører iOS 7 eller nyere.

Sådan slår du alle Forstyr ikke-indstillinger fra –

  1. Åbn Indstillinger menu.
  2. Vælg Forstyr ikke mulighed.
  3. Tryk på knappen til højre for brugervejledning, og tryk på knappen til højre for Planlagt så der ikke er grøn skygge omkring knapperne.

Disse trin er også vist nedenfor med billeder –

Trin 1: Tryk på Indstillinger ikon.

Trin 2: Vælg Forstyr ikke mulighed.

Trin 3: Tryk på knappen til højre for brugervejledning, og tryk på knappen til højre for Planlagt at slå dem begge fra. De er slukket, når der ikke er grøn skygge omkring knapperne, og når knapperne er i venstre position. Begge Forstyr ikke-indstillinger er slået fra på billedet nedenfor.

Hvis du ikke ønsker at slå funktionen Forstyr ikke helt fra, kan du vælge at tilpasse den med de andre muligheder i denne menu. For eksempel, hvis du har oprettet favoritter på din iPhone, så foretrækker du måske at slå Forstyr ikke-tilstand til, men indstil den til, at disse favoritter stadig kan ringe til eller sende en sms til dig.

Du kan se, at Forstyr ikke er aktiveret, når du ser et halvmåneikon øverst på skærmen. Et andet almindeligt ikon, der vises i din statuslinje, er et pileikon. Lær mere om det lille pilikon for at se, hvorfor det vises, og hvordan du kan forhindre det i at gøre det.