Sådan tilføjes en kant til en tekstboks i Excel 2013

Selvom det er sædvanligt at vise data i Excel i cellerne i regnearket, kan der opstå situationer, hvor du skal vise dine oplysninger på en måde, der ikke påvirker layoutet af resten af ​​dine celler. En ideel løsning på dette er en tekstboks, som kan tilpasses uafhængigt af resten af ​​dine data. Du kan endda udføre formler i disse tekstbokse, hvis du ønsker det.

Men tekstbokse har formatering, der er adskilt fra de andre indstillinger for dit regneark, og du kan opleve, at du har en tekstboks, der ikke har en kant, men har brug for en. Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du tilføjer en kant til en tekstboks i dit Excel 2013-regneark.

Trinene nedenfor antager, at du allerede har en tekstboks i dit regneark, og at den ikke har en kant. Hvis du i stedet er interesseret i at vise gitterlinjer på dit regneark, kan du klikke her.

Sådan tilføjer du en kant til en tekstboks i Excel 2013 –

  1. Åbn dit regneark i Excel 2013.
  2. Klik på det tekstfelt, som du vil tilføje en kant til.
  3. Klik på Format fanen øverst i vinduet.
  4. Klik på Form omrids knappen i Formstile sektion af båndet.
  5. Klik på den farve, du vil indstille til din kant.

Disse trin gentages nedenfor med billeder -

Trin 1: Åbn din fil i Excel 2013.

Trin 2: Klik på det tekstfelt, hvor du gerne vil have en kant.

Trin 3: Klik på Format fanen under Tegneværktøjer øverst i vinduet.

Trin 4: Klik på Form omrids knappen i Formstile sektion af navigationsbåndet.

Trin 5: Klik på den farve, du vil bruge til kanten. Bemærk, at du kan vende tilbage til denne placering, hvis du vil indstille bredden eller stilen på din kant.

Hvis du senere beslutter dig for, at du ikke kan lide udseendet af tekstboksen med rammen, så kan du blot fjerne rammen fra tekstboksen i stedet for.