Sådan fjerner du nyhedsappen på en iPhone 5

Muligheden for at slette standard iPhone-apps, såsom News, er en funktion, som iPhone-ejere har ønsket i lang tid. Fjernelse af nyhedsappen fra din iPhone og andre mindre brugte standardapps kan give mulighed for mere ledig plads på enheden samt en mindre rodet startskærm.

Desværre er vi i øjeblikket ikke i stand til at slette nyhedsappen fra vores iPhones, men vi kan skjule den. Dette opnås med menuen Begrænsninger. Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du finder og aktiverer begrænsninger på din iPhone, så du kan fjerne nyhedsappen fra din enhed.

Skjuler iPhone 5 News-appen

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 5 i iOS 9.3. Bemærk, at disse trin ikke vil slette nyhedsappen fra din iPhone. Fra den dato, hvor denne artikel blev skrevet, er det ikke muligt at slette standard iPhone-apps. Men denne metode skjuler nyhedsappen fra din startskærm, uden at du behøver at skjule den i en mappe eller bruge andre metoder til at placere den et sted, du besøger sjældnere.

Denne metode vil kræve, at du aktiverer begrænsninger, hvilket inkluderer oprettelse af en adgangskode. Sørg for at bruge en adgangskode, som du nemt kan huske, eller skriv den ned et sted. Hvis du glemmer adgangskoden til menuen Begrænsninger, vil du ikke kunne få adgang til menuen for at ændre noget på den.

Trin 1: Tryk på Indstillinger ikon.

Trin 2: Rul ned og tryk på Generel mulighed.

Trin 3: Rul ned og tryk på Begrænsninger mulighed.

Trin 4: Tryk på den blå Aktiver begrænsninger knappen øverst på skærmen.

Trin 5: Opret din begrænsningsadgangskode.

Trin 6: Indtast adgangskoden igen for at bekræfte den.

Trin 7: Rul ned og tryk på knappen til højre for Nyheder. Nyheder-appen er skjult, når der ikke er grøn skygge omkring knappen. For eksempel er nyhedsappen blevet fjernet fra min iPhone på billedet nedenfor.

Hvis du vender tilbage til din startskærm, bør du bemærke, at nyhedsappen ikke længere er, hvor den plejede at være, og at resten af ​​apps har flyttet sig til at optage pladsen. Så selvom denne metode ikke specifikt sletter en aktie-iPhone-app som Nyheder, er det den bedste mulighed, vi har i øjeblikket.

Er der mapper på din iPhone, som du ikke vil have? Denne artikel – //www.solveyourtech.com/how-to-delete-an-app-folder-on-the-iphone-6/ – viser dig, hvordan du fjerner en mappe, samt hvordan du sletter apps, der er placeret inde i mapper.