Sådan slår du Safari-forslag fra på en iPad

Safari-browseren på din iPad har sin egen menu, der tilbyder en række forskellige indstillinger. Hvis du er på den menu, kan du finde på at spørge "Hvad er Safari-forslag?" Dette er en funktion i Safari, der giver forslag til andre apps eller websteder, der er relateret til en søgeforespørgsel, som du indtaster i browseren. For eksempel, hvis jeg skriver søgeforespørgslen "iPhone 4s", så ser jeg et Safari-forslag til Wikipedia øverst på siden.

Selvom denne funktion kan være nyttig, kan den også forårsage nogle ydeevneproblemer med Safari på enheden. Derfor kan du opleve, at fejlfindingsvejledninger vil bede dig om at slukke for Safari Suggestions på din iPad som et trin til at diagnosticere et problem med enheden. Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du gør dette.

Deaktivering af Safari-forslag på en iPad 2

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPad 2 i iOS 9. Slukning af Safari-forslagene på din iPad kan være en løsning, hvis browseren går ned meget på enheden. Hvis deaktivering af Safari-forslagene ikke løser problemet, skal du muligvis overveje at foretage en fabriksnulstilling. Denne artikel vil lede dig gennem disse trin. Men du kan følge trinene nedenfor for at prøve og deaktivere Safari-forslag som et første forsøg på at løse problemet.

Trin 1: Tryk på Indstillinger ikon.

Trin 2: Rul ned og vælg Safari mulighed fra kolonnen i venstre side af skærmen.

Trin 3: Tryk på knappen til højre for Safari forslag for at slukke den.

Hvis nulstilling af Safari-forslagene ikke hjælper, men du ikke er helt klar til at prøve en fabriksnulstilling, kan du forsøge at nulstille indstillingerne på iPad i stedet. Denne artikel – //www.solveyourtech.com/how-to-reset-settings-on-an-ipad/ – viser dig, hvordan du gør det.