Sådan genstartes Apple Watch

Som enhver computer eller elektronisk enhed støder du til sidst på et problem med dit Apple Watch, som du tilsyneladende ikke kan løse. Måske har du tjekket en Apple Watch-fejlfindingsvejledning, og et af trinene bad dig om at genstarte Apple Watch.

Men hvis du ikke er bekendt med måden at genstarte dit Apple Watch på (hvilket er fuldt ud muligt, da det typisk ikke skal slukkes), så er du måske ikke klar over, at dette er en mulighed på uret. Heldigvis er du i stand til at genstarte uret ved hjælp af knappen på siden af ​​enheden. Vores guide nedenfor viser dig hvordan.

Genstart af Apple Watch

Trinnene i denne artikel blev udført på et Apple Watch 2 i Watch OS 3.1.

Trin 1: Tryk og hold knappen på siden af ​​Apple Watch nede i tre sekunder.

Trin 2: Tryk og træk Sluk knappen fra venstre side af urskiven til højre side. Det vil tage et øjeblik for uret at slukke helt.

Trin 3: Tryk og hold knappen på siden af ​​Apple Watch nede for at tænde det igen. Efter et par sekunder vil du se et hvidt Apple-logo. Du kan derefter slippe knappen.

Synes du, at nogle af meddelelserne og påmindelserne på Apple Watch er unødvendige? Lær, hvordan du deaktiverer Breath-påmindelserne, da dette er en af ​​de mere almindelige typer meddelelser, som Apple Watch-brugere beslutter at deaktivere.