Sådan aktiverer du appinstallation uden for Google Play Butik på en Samsung Galaxy On5

Standardmåden til at få nye apps på din Samsung Galaxy On5 er at oprette en Google-konto, logge ind på den og derefter bruge den konto til at downloade apps fra Play Butik på din enhed. Dette er fantastisk, når de apps, du vil bruge, er i Play Butik, og du kan slappe af og vide, at apps i Play Butik sandsynligvis er sikre.

Men nogle gange skal du muligvis installere en app, der ikke er tilgængelig i Play Butik. Du kan gøre dette ved at ændre en indstilling på din Galaxy on5, der giver dig mulighed for at installere apps fra andre steder end Play Butik. Dette kan være en tredjeparts app-butik, eller det kan være en fil, som du har downloadet til din computer.

Sådan aktiverer du installationen af ​​apps fra ukendte tredjepartskilder på en Galaxy On5

Trinnene i denne artikel blev udført på en Galaxy On5, der kører Marshmallow (6.0.1) versionen af ​​Android-softwaren.

Bemærk, at Google blokerer denne funktion, fordi installation af apps uden for Play Butik potentielt kan bringe din telefon i fare for malware eller vira.

Trin 1: Åbn Apps folder.

Trin 2: Vælg Indstillinger mulighed.

Trin 3: Tryk på Låseskærm og sikkerhed knap.

Trin 4: Rul ned til Sikkerhed sektionen, og tryk derefter på knappen til højre for Ukendte kilder for at slå den til.

Trin 5: Vælg Ja mulighed for at bekræfte, at du forstår de risici, der følger med at installere apps fra ukendte kilder.

Er der et nummer, der bliver ved med at ringe til din Galaxy On5, og du har ikke tænkt dig at besvare det? Lær om blokering af opkald fra din opkaldslog på Galaxy On5 og minimer besværet forårsaget af telefonsælgere og spammere.