Sådan opretter du en punktopstilling inde i en celle i Excel 2013

Sidst opdateret: 23. februar 2017

Tilføjelse af punkttegn i Excel er noget, der kan virke som en oplagt funktion at inkludere i programmet, men hvis du læser denne artikel, har du sikkert fundet ud af, at det ikke er tilfældet. Microsoft Word og Powerpoint gør det meget nemt at oprette punktlister eller nummererede lister. Dette kan ske så let, at du måske ikke engang forsøger at oprette en liste. Men Excel 2013 tilbyder ikke en lignende automatisk listeindstilling, og der er heller ikke en måde på båndet for dig at indtaste en manuelt.

Heldigvis kan du tilføje et punkttegn før et listeelement ved hjælp af en tastaturgenvej. Du kan endda vælge at tilføje flere punktopstillede elementer i en enkelt celle ved hjælp af en linjeskift-tastaturgenvej. Vores guide nedenfor viser dig hvordan.

Punktlister med flere elementer i en enkelt celle i Excel 2013

Trinnene i denne artikel vil vise dig, hvordan du opretter en punktopstilling med to eller flere elementer i en enkelt celle i et Excel-regneark.

Trin 1: Åbn et regneark i Excel 2013.

Trin 2: Klik inde i cellen, hvor du gerne vil indsætte punktlisten. Du kan ændre størrelsen på rækken eller ændre størrelsen på kolonnen nu, hvis du vil, eller du kan gøre det senere. Det er op til dig.

Trin 3: Hold nede Alt tasten på dit tastatur, og tryk derefter på 0, derefter 1, derefter 4, derefter 9. Dette bør indsætte en kugle i cellen.

Trin 4: Du kan derefter indtaste de oplysninger, du vil inkludere som det første punktopstilling. Når du har nået slutningen af ​​den første linje, skal du holde nede Alt tasten på tastaturet, og tryk derefter på Gå ind. Du kan fortsætte med at tilføje punkttegn ved at trykke på Alt +0149 og tilføje linjeskift ved at trykke på Alt + Enter.

Du kan bruge forskellige elementer som punkttegn ved at vælge dem fra Symboler menu på Indsæt også ved at klikke på et symbol i menuen og derefter klikke på Indsæt knappen for at indsætte den i cellen.

Resumé – hvordan man tilføjer punkttegn i Excel 2013

  1. Klik inde i cellen, hvor du vil tilføje punkttegn.
  2. Hold nede Alt tasten, og tryk derefter på 0, derefter 1, derefter 4, derefter 9.
  3. Indtast oplysningerne for den første kugle, og hold derefter nede Alt tast på dit tastatur og tryk på Gå ind for at gå til næste linje i den celle.
  4. gentag trin 2 og 3 for hver ekstra punktopstilling, som du ønsker at tilføje i Excel.

Du kan tvinge Excel 2013 til automatisk at ændre størrelsen på rækker eller kolonner, så de passer til størrelsen af ​​deres data ved at læse denne artikel – //www.solveyourtech.com/automatically-resize-row-height-excel-2013/ . Dette kan spare lidt frustration, hvis din række- eller kolonnestørrelse opfører sig vanskeligt.