Sådan fjerner du apps fra startskærmen i Android Marshmallow

Startskærmen på din Samsung Galaxy On5 er et praktisk sted, hvor du kan gemme de apps, du bruger regelmæssigt. Der er dog en begrænset mængde plads på denne skærm, og der kan være en gammel app eller en standardapp, der optager værdifuld skærmejendom, som kunne bruges bedre af en af ​​dine yndlingsapps.

Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du fjerner et appikon fra din startskærm i Android Marshmallow. Dette sletter ikke appen, men snarere ikonet på startskærmen, som egentlig er mere en genvej til appen.

Sådan fjerner du appikoner fra startskærmen på en Samsung Galaxy On5

Trinnene i denne artikel blev udført på en Samsung Galaxy On5 i Android Marshmallow-versionen af ​​operativsystemet. Disse trin fjerner kun appikonet fra startskærmen. Dette sletter ikke appen fra telefonen. Lær, hvordan du sletter en app fra en Android-telefon, hvis du ønsker at afinstallere appen og frigøre noget ekstra lagerplads. Ellers skal du fortsætte nedenfor for at fjerne en app fra din startskærm.

Trin 1: Find den app, du ønsker at fjerne fra Hjem skærmen. Jeg fjerner Google Hangouts app i nedenstående trin.

Trin 2: Tryk og hold på appikonet, og træk det derefter til skraldespanden øverst på skærmen.

Som nævnt i artiklen, vi linkede til tidligere, hvis du ønsker at afinstallere appen, skal du åbne den i appbakken og derefter trække den til Afinstaller ikonet på skærmen i stedet for.

Er der en telefonsælger eller spammer, der ikke stopper med at ringe til din mobiltelefon? Lær, hvordan du blokerer en opkalder i Android Marshmallow, så du ikke længere får besked, når de forsøger at ringe til dit nummer.