Sådan fjerner du det næste op-link fra nyhedsappen på iPhone

Når du læser nyhedsappen på din iPhone, er det temmelig sandsynligt, at du kommer til at læse mere end én artikel. Og det er naturligt, at de artikler, du læser, alle kan falde ind under samme kategori eller handle om det samme emne. Nyhedsappen genkender dette og kan inkludere et link nederst på skærmen, der gør det nemt at navigere til den næste artikel i en kategori.

Men den bjælke med "Næste op"-linket kan optage meget skærmplads og i nogle tilfælde gøre det vanskeligt at udføre visse typer navigation. Heldigvis indeholder iPhone muligheder, der giver dig mulighed for at tilpasse nogle af adfærden i News-appen, inklusive visningen af ​​den pågældende bar og link. Så fortsæt med at læse nedenfor for at se, hvordan du kan deaktivere denne funktion for nyhedsappen.

Sådan stopper du "Next Up"-bjælken fra altid at blive vist i iPhone News App

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 7 Plus i iOS 10.3. Disse trin forhindrer, at bjælken nederst i nyhedsappen altid vises. Det vil dog blive vist, når du åbner en artikel første gang, eller når du ruller op igen.

Trin 1: Tryk på Indstillinger ikon.

Trin 2: Rul ned og vælg Nyheder app.

Trin 3: Tryk på knappen til højre for Vis altid "Næste" for at slukke den. Der bør ikke være nogen grøn skygge omkring knappen, når den er slukket. Jeg har slået indstillingen fra på billedet nedenfor.

Vidste du, at du kan indstille din iPhone, så kamerablitzen slukker, når du modtager en sms? Læs denne artikel for at se, hvordan du kan aktivere denne indstilling for advarslerne på din enhed og give dig selv en ekstra visuel metode til at se, at du har nye beskeder.