Sådan fjerner du vejrwidgetten i Android Marshmallow

Tilpasning af din smartphones startskærm er et vigtigt skridt i at gøre enheden så effektiv som muligt. Det er meget sandsynligt, at du bruger et par af dine apps oftere end andre, så at placere disse apps på startskærmen for at gøre dem mere tilgængelige, kan spare dig noget tid.

Men der kan være nogle objekter på din startskærm, som du ikke har brug for, og som var inkluderet der som standard. Et af disse objekter er vejr-widgetten, som kan sættes op til at vise det lokale vejr. Men hvis du ikke bruger det, eller ikke har sat det op, så kan det simpelthen være at spilde noget værdifuldt fast ejendom. Heldigvis kan du følge nedenstående trin for at slette vejrwidgetten i Android Marshmallow.

Sådan sletter du vejrwidgetten fra Marshmallow-startskærmen

Trinnene i denne artikel blev udført på en Samsung Galaxy On5 ved hjælp af Android marshmallow-operativsystemet. Denne vejledning antager, at du har en vejrwidget på din telefons startskærm, og at du vil fjerne den.

Trin 1: Tryk og hold på vejrwidgetten.

Trin 2: Træk vejrwidgetten til skraldespanden øverst på skærmen, og løft derefter fingeren fra skærmen for at placere widgetten i skraldespanden og slette den.

Vil du gerne være i stand til at tage skærmbilleder på din Android-telefon som dem, der er vist i denne artikel? Heldigvis kan du læse denne artikel for at lære, hvordan du bruger de indbyggede funktioner i din Marshmallow-smartphone til at tage og gemme telefonskærmbilleder i Galleri-appen på din enhed.