Sådan opretter du en ny kontakt på en iPhone SE

Det er meget nemmere for de fleste at huske et navn end et telefonnummer. I løbet af de seneste par år, efterhånden som smartphones popularitet er steget, er behovet for rent faktisk at huske rigtige telefonnumre faldet betydeligt. Du skal blot oprette en kontakt på din telefon, indtaste personens telefonnummer én gang, så kan du blot søge efter vedkommendes navn, når du vil sende en sms eller foretage et telefonopkald.

Men hvis du er ny på iPhone, eller hvis du ikke har haft en grund til at oprette en ny kontakt endnu, så har du måske svært ved at oprette en. Vores vejledning nedenfor vil lede dig gennem processen med at oprette en ny kontakt på din iPhone SE.

Oprettelse af en ny kontakt på din iPhone SE

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone SE i iOS 10.3.2. Vi åbner kontaktlisten gennem den dedikerede kontaktapp. Denne artikel kan vise dig, hvordan du finder appen Kontakter, hvis du ikke ved, hvor den er. Alternativt kan du åbne Telefon-appen og derefter vælge fanen Kontakter.

Trin 1: Åbn Kontaktpersoner app. Som nævnt tidligere, kan du også komme til det samme sted ved at åbne telefon app, og vælg derefter Kontaktpersoner nederst på skærmen.

Trin 2: Tryk på + knappen i øverste højre hjørne af skærmen.

Trin 3: Indtast oplysningerne om den kontakt, som du vil have adgang til senere. Typisk vil de vigtigste oplysninger være deres navn og deres telefonnummer. Når du har indtastet de nødvendige oplysninger, skal du trykke på knappen Gem i øverste højre hjørne af skærmen.

Til sidst skal du måske også vide, hvordan du slipper af med en kontakt, som du har oprettet. Lær om 6 måder, hvorpå du kan slette en iPhone-kontakt, når du har besluttet, at du ikke længere behøver at opbevare denne persons oplysninger på din telefon.