Sådan indlejres skrifttyper i en PDF i Word 2016

Når du har brug for at dele en fil med nogen, og du ikke er sikker på, hvilke programmer de har på deres computer, kan det være lidt risikabelt at sende Microsoft Office-filer, såsom Word-dokumenter. Mens Word er et meget almindeligt program, er det muligt, at nogen måske ikke har det og måske ikke er i stand til at åbne din fil. I tilfælde, hvor det er et vigtigt dokument, kan det være et stort problem.

En måde at undgå dette på er at gemme dine Word-dokumenter som PDF-filer. Der er mange programmer, der kan åbne PDF-filer, så det er langt mere sandsynligt, at din modtager vil være i stand til at åbne det. Men hvis din fil indeholder nogle usædvanlige skrifttyper, er det vigtigt at integrere disse skrifttyper i PDF'en, så dokumentet ser ud på samme måde på deres computer, som det gør på din. Vores vejledning nedenfor viser dig, hvordan du indlejrer skrifttyper i en PDF i Word 2016.

Sådan integrerer du dine skrifttypefiler i Word 2016

Trinene i denne artikel blev udført i Microsoft Word 2016. Slutresultatet af at udfylde denne vejledning vil være en PDF-fil med dine skrifttyper indlejret i filen. Du kan derefter dele filen med andre og være sikker på, at filen vises på samme måde på deres computer, som den gør på din.

Trin 1: Åbn din fil i Word 2016.

Trin 2: Klik på Fil fanen øverst til venstre i vinduet.

Trin 3: Klik Muligheder nederst i venstre kolonne.

Trin 4: Klik på Gemme fanen i venstre side af Ordindstillinger vindue.

Trin 5: Rul til bunden og marker afkrydsningsfeltet til venstre for Integrer skrifttyper i filen, og klik derefter på Okay knap.

Trin 6: Klik på Fil fanen igen, og klik derefter på Gem som mulighed.

Trin 7: Vælg en placering for det gemte dokument, og klik derefter på Gem som type rullemenuen og vælg PDF mulighed.

Trin 8: Klik på Muligheder knap.

Trin 9: Tjek PDF/A-kompatibel mulighed, skal du klikke på Okay knappen, og klik derefter på Gemme knappen på det andet åbne vindue.

Forsøger du at gøre noget i Word 2016, der kræver fanen Udvikler, men du kan ikke finde det? Lær, hvordan du får fanen Udvikler i Word 2016 og får adgang til nogle yderligere værktøjer i applikationen.