Sådan tilføjes et nyt tastatur på en iPhone 7

Tilføjelse af et nyt tastatur til din iPhone 7 er nyttigt, når du skal skrive på et andet sprog, og derfor har brug for nogle andre tegn, eller du vil bruge en tastaturapp, som du havde på en anden telefon eller enhed. Eller måske skriver du mange lange dokumenter på din iPhone og foretrækker at bruge et Bluetooth-tastatur, så du kan skrive hurtigere og mere præcist.

Uanset hvilken type tastatur du vil tilføje til din iPhone, er der nogle muligheder tilgængelige for dig for at gøre det. Vores vejledning nedenfor viser dig, hvordan du tilføjer et tastatur på et andet sprog, et tredjeparts app-tastatur eller et Bluetooth-tastatur.

Hurtige links (hop til den del af artiklen)

  • Tilføj et tastatur til et andet sprog
  • Tilføj en tredjeparts tastaturapp
  • Tilføj et Bluetooth-tastatur
  • Skift mellem installerede tastaturer
  • Slet et sprogtastatur
  • Slet et tredjeparts app-tastatur
  • Yderligere information

Alle trinene i denne artikel blev udført på en iPhone 7 Plus i iOS 11.4.1. Hvis du bruger en anden version af iOS, kan disse trin variere lidt.

Sådan tilføjes et nyt sprogtastatur på en iPhone

Din iPhone har som standard et antal tastaturer på forskellige sprog tilgængelige, men de installeres ikke alle automatisk. Dette afsnit viser dig, hvordan du finder og installerer et tastatur på et sprog efter eget valg.

Trin 1: Åbn Indstillinger.

Trin 2: Vælg Generel.

Trin 3: Vælg Tastaturer.

Trin 4: Tryk på Tastaturer øverst på skærmen.

Trin 5: Tryk på Tilføj nyt tastatur knap.

Trin 6: Rul ned og tryk på det sprogtastatur, du ønsker at installere.

Sådan tilføjes en tastaturapp (tredjepart) på en iPhone

Dette afsnit vil vise dig, hvordan du finder og installerer en tredjeparts tastaturapp på din iPhone. Nogle populære tredjepartstastaturer inkluderer Grammarly, Bitmoji og Swiftkey. Bemærk, at dette afsnit forudsætter, at du kender navnet på det tredjepartstastatur, du vil tilføje. Hvis ikke, kan du springe til vores afsnit med yderligere oplysninger for at se, hvordan du søger efter tastaturer. Nogle tredjeparts tastaturer koster penge.

Trin 1: Åbn App butik.

Trin 2: Tryk på Søg fanen nederst på skærmen.

Trin 3: Indtast navnet på tastaturet i søgefeltet, og vælg derefter det korrekte søgeresultat.

Trin 4: Tryk på knappen til højre for det ønskede tastatur og angiv din iTunes-adgangskode eller dit fingeraftryk, hvis du bliver bedt om det.

Trin 5: Tryk på Åben knappen, efter at appen er færdig med installationen.

Trin 6: Følg instruktionerne i appen for at aktivere tastaturet. Typisk involverer dette at gå til Indstillinger >Tredjeparts tastaturappnavn (dine apps er listet længere nede i menuen Indstillinger i alfabetisk rækkefølge) >Tastaturer >Tænd for tredjeparts app-tastaturet >Tillad fuld adgang > Tryk på Give lov til for at bekræfte fuld adgang.

Sådan tilføjes et Bluetooth-tastatur på en iPhone

Tilføjelse af et Bluetooth-tastatur til din iPhone er en lignende proces som at tilføje enhver anden Bluetooth-enhed. Når tastaturet er parret med din iPhone, vil det blive genkendt som et tastatur, og du kan bruge det til at skrive tekstbeskeder, e-mails, Word-dokumenter og mere. Du kan søge efter Bluetooth-tastaturer på Amazon her.

Trin 1: Åbn Indstillinger.

Trin 2: Vælg Bluetooth.

Trin 3: Sæt dit Bluetooth-tastatur i parringstilstand. Typisk involverede dette at trykke og holde tænd/sluk-knappen på tastaturet nede i et par sekunder, men se dit tastaturs dokumentation for at være sikker.

Trin 4: Vælg Bluetooth-tastaturet under Andre enheder.

Trin 5 (variabel): Indtast en adgangskode, hvis dit tastatur kræver en. Ellers bør tastaturet parres automatisk.

Sådan skifter du mellem installerede tastaturer på en iPhone

Ved at installere et andet sprogtastatur, et tredjepartstastatur eller endda et af hvert, bliver det nødvendigt at skifte mellem dem for at komme til det rigtige.

Trin 1: Åbn en app, der bruger tastaturet, som f.eks Post.

Trin 2: Tryk inde i et tekstfelt for at få tastaturet frem.

Trin 3: Tryk på globusikonet nederst på tastaturet for at skifte. Hvis du har flere tastaturer, skal du muligvis trykke på globusknappen flere gange.

Sådan sletter du et sprogtastatur på en iPhone

Hvis du har tilføjet et sprogtastatur for mange og ikke bruger dem alle, kan du fjerne et.

Trin 1: Åbn Indstillinger.

Trin 2: Vælg Generel.

Trin 3: Tryk på Tastaturer knap.

Trin 4: Tryk på Tastaturer øverst på skærmen.

Trin 5: Tryk på Redigere øverst til højre på skærmen.

Trin 6: Tryk på den røde cirkel til venstre for sprogtastaturet for at fjerne, og tryk derefter på Slet knap.

Sådan sletter du en tastaturapp på en iPhone

En del af processen med at installere et tredjepartstastatur kan involvere at prøve flere af dem. Hvis du har slået dig på en og ikke har brug for resten, kan du følge nedenstående trin for at slette enhver af de tredjeparts tastaturapps, du har installeret.

Trin 1: Find tredjeparts tastaturappen på din startskærm. afhængigt af antallet af apps, du har, skal du muligvis stryge til venstre et par gange for at finde appen.

Trin 2: Tryk og hold på appen, indtil alle apps på skærmen begynder at ryste.

Trin 3: Tryk på x knappen i øverste venstre hjørne af appikonet.

Trin 4: Tryk på Slet knappen for at afinstallere appen.

Yderligere information

  • Hvis du ikke kender navnet på det tredjepartstastatur, du vil installere, kan du finde nogle muligheder ved at vælge Apps fanen nederst på App butik, rulle ned til Topkategorier sektion ved at vælge Se alt mulighed og derefter vælge Hjælpeprogrammer. Du burde kunne finde et tastatur på den skærm.
  • Hvis du ikke kan tilslutte dit Bluetooth-tastatur, skal du sørge for, at Bluetooth er tændt. Du kan gøre dette hurtigt ved at stryge op fra bunden af ​​skærmen og kontrollere Bluetooth-ikonet. Hvis den er blå, er Bluetooth slået til. Andre fejlfindingsmetoder inkluderer at slå Bluetooth-tastaturet helt fra og slukke for Bluetooth på din telefon, derefter tænde for Bluetooth igen for iPhone og derefter tænde for tastaturet igen.
  • Bluetooth-tastaturer har en tendens til at forblive forbundet, når de er inden for rækkevidde af en parret enhed. Sørg for at slukke for dit Bluetooth-tastatur, hvis du ikke bruger det, så du kan spare på batteriet.
  • Hvis du har mange andre tastaturer installeret, kan du navigere mellem dem hurtigere ved at trykke og holde på globusikonet på tastaturet og derefter vælge det ønskede tastatur på den måde.

Er din iPhone-lagerplads ved at blive fyldt op hurtigt, hvilket gør det svært at downloade filer eller installere apps? Se vores guide til sletning af iPhone-elementer for et par forskellige måder, hvorpå du kan få noget af din lagerplads tilbage.