Sådan ændres standard-mail-appen i Windows 10

Din Windows 10-computer har en række forskellige standardindstillinger, som den overholder, når du udfører bestemte handlinger. En af de mest almindelige standardindstillinger er webbrowseren. Hvis du ikke har ændret denne indstilling, er det sandsynligt, at Microsoft Edge er standardbrowseren, og at klikke på et link i et andet program vil få en side til at åbne i Edge.

Men ligesom du kan ændre standardbrowseren til noget som Chrome eller Firefox, kan du også ændre standard Mail-appen til noget andet. Vores vejledning nedenfor viser dig, hvor denne indstilling er placeret, så du kan vælge at bruge et andet e-mail-program, såsom Outlook, som dit standard-mailprogram.

Sådan indstilles en ny app som standard i Windows 10

Trinnene i denne artikel vil vise dig, hvordan du indstiller den app, der bruges som standard, når du udfører en "mail"-handling, såsom at klikke på en hyperlinket e-mailadresse i et Word-dokument. Hvis du allerede bruger en Mail-app, såsom Outlook, og det ikke er standard, vil handlinger, der udføres i Outlook, stadig forekomme i dette program.

Trin 1: Skriv "default app" i søgefeltet i nederste venstre hjørne af skærmen.

Trin 2: Vælg Standard appindstillinger mulighed øverst på listen over søgeresultater.

Trin 3: Klik på Post knappen under E-mail, og vælg derefter den app, du gerne vil bruge som standard, når du udfører en mailhandling.

Bemærk, at din computer vil vise de apps, der i øjeblikket er installeret på din computer, og som kan indstilles som standard e-mailapplikation.

Vil du gøre det nemmere at finde de apps, du bruger hele tiden? Læs om, hvordan du gør dette i Windows 10 ved at placere dine mest brugte apps på startskærmen.