Sådan laver du al tekst med store bogstaver i Excel 2010

Opdateret: 23. december 2018

På trods af den irritation, som mange mennesker har for caps lock og folk, der skriver med store bogstaver, har det sin plads i visse situationer. En af de gange, hvor du indtaster oplysninger i et regneark. Brug af store bogstaver i Excel 2010 er en fantastisk måde at få bogstaverne til at skille sig ud fra tallene, og i mange situationer gør det simpelthen dataene i regnearket nemmere at læse. Så fortsæt nedenfor for at se de trin, du skal tage for at konvertere tekst i dit regneark fra små bogstaver til store bogstaver.

Hurtig oversigt – Sådan laver du al tekst med store bogstaver i Excel

  1. Klik inde i cellen, hvor du vil have den store tekst.
  2. Indtast formlen =ØVRE(XX) men erstat XX'et med celleplaceringen af ​​den aktuelt lille tekst.
  3. Kopier og indsæt formelcellen i hver anden celle i din kolonne, hvis du ønsker at gøre resten af ​​cellerne i en kolonne med store bogstaver.

Konverter til alle store bogstaver i Excel 2010

Mens store bogstaver og store bogstaver er dårlig praksis i sms'er og andre former for skriftlig kommunikation, er de nyttige, når de er begrænset til situationer, hvor nogen ikke bliver henvendt specifikt. Faktisk kan du argumentere for, at eksklusiv brug af store bogstaver i Excel 2010-regneark faktisk ser mere professionelt ud end almindelig brug af store bogstaver. Så følg trinene nedenfor for at lære, hvordan du konverterer tekst i dit regneark til store bogstaver.

Trin 1: Dobbeltklik på Excel-filen, der indeholder den tekst, du vil konvertere.

Trin 2: Find en tom gruppe celler i dit regneark, der svarer til mængden af ​​celler, der indeholder tekst, som du vil konvertere til store bogstaver. For eksempel, hvis du vil konvertere cellerne A1-A5 til store bogstaver, skal du bruge en kolonne med fem tomme celler.

Trin 2: Indtast =ØVRE(XX) ind i den øverste tomme celle, og tryk derefter på Gå ind på dit tastatur. Erstatte XX med celleplaceringen af ​​den øverste celle i den kolonne, du vil konvertere.

Trin 3: Klik på cellen, som du lige har skrevet denne funktion i, og tryk derefter på Ctrl + C på dit tastatur for at kopiere det.

Trin 4: Klik i cellen under den celle, du lige har kopieret, og træk derefter musen ned for at vælge antallet af celler, der svarer til antallet af celler, som du vil konvertere til store bogstaver.

Trin 5: Tryk Ctrl + V på dit tastatur for at indsætte din kopierede funktion i disse celler.

Trin 6: Brug musen til at fremhæve alle de store bogstaver, som du lige har oprettet, og tryk derefter på Ctrl + C at kopiere dem. Det kan virke mere effektivt på dette tidspunkt at klippe og derefter indsætte den store tekst tilbage i de små celler, men det vil ikke fungere på grund af cellereferencer.

Trin 7: Fremhæv de små bogstaver, som du vil erstatte, højreklik på de fremhævede celler, klik Indsæt speciel, og klik derefter Værdier.

Trin 8: Vælg de celler, som du oprindeligt skrev funktionen UPPER i, og tryk derefter på Slet tasten på dit tastatur for at rydde dem.

Yderligere Information

Du kan også bruge lignende teknikker til at konvertere til små bogstaver eller tekst med store bogstaver.

Brug =NEDRE(XX) formel til at konvertere tekst i en celle til alle små bogstaver.

Brug =ORDENTLIG(XX) formel til at konvertere tekst til store og små bogstaver, hvor det første bogstav i et ord er stort.

Der er en meget mere effektiv måde at udføre denne handling på i Microsoft Word 2010, hvis du læser denne artikel. I nogle tilfælde kan kopiering af data til og fra Word og brug af værktøjet i det pågældende program være en bedre løsning.