Sådan fjerner du grænser i Google Sheets

Kanter i et regneark giver et let visuelt fingerpeg om, hvor forskellige data er adskilt. Det gør det nemmere at læse oplysningerne som individuelle enheder, og det kan være med til at fjerne noget af den forvirring, der opstår, når man ser på en stor tabel med data.

Men nogle gange bruger du måske Google Sheets til noget, hvor eksisterende cellegrænser er en distraktion, som hvis du tidligere har flettet en gruppe af disse celler. Heldigvis er du i stand til at fjerne cellekanter i Google Sheets på samme måde, som disse rammer først blev tilføjet.

Sådan sletter du grænser fra celler i Google Sheets

Trinnene i denne artikel forudsætter, at du i øjeblikket har et Google Sheets-regneark, der indeholder nogle cellekanter, og at du gerne vil fjerne disse grænser. Bemærk, at grænser er anderledes end gitterlinjer. Hvis du følger disse trin, og de grænser, du vil fjerne, stadig er til stede, så skal du muligvis fjerne gitterlinjer i stedet.

Trin 1: Log ind på Google Drev på //drive.google.com/drive/my-drive, og åbn filen, der indeholder de kanter, du vil fjerne.

Trin 2: Vælg de celler, der indeholder de rammer, som du ønsker at fjerne.

Trin 3: Klik på Grænser knappen på værktøjslinjen over regnearket.

Trin 4: Vælg Ingen grænser mulighed for at fjerne de eksisterende cellekanter.

Som nævnt tidligere, hvad du måske rent faktisk ønsker at fjerne er gitterlinjerne. Du kan læse denne artikel for at lære, hvordan du fjerner gitterlinjer i Google Sheets, hvis du foretrækker ikke at have nogen adskillelseslinjer på dit ark.

Se også

  • Sådan flettes celler i Google Sheets
  • Sådan ombryder du tekst i Google Sheets
  • Sådan alfabetiseres i Google Sheets
  • Sådan trækker du fra i Google Sheets
  • Sådan ændrer du rækkehøjde i Google Sheets