Sådan sletter du en kolonne i Word 2010

Når du opretter et dokument i Word 2010, har du mange valgmuligheder med hensyn til, hvordan det dokument vil blive lagt ud. Du kan tilpasse dine margener og retning, og du kan indstille sidehoved og sidefod for dokumentet. Hvis du opretter et nyhedsbrev eller en avisartikel, kan du dog bruge kolonner i dit dokumentlayout. Der er flere måder at tilpasse kolonner på (en sådan er beskrevet i denne artikel om kolonneskift), men du kan have problemer med at slette en kolonne, hvis du beslutter, at den ikke længere er nødvendig for dit dokument. Heldigvis er der et par måder at justere dine dokumentindstillinger for at fjerne en kolonne.

Fjern en kolonne i Microsoft Word 2010

En af tingene ved at arbejde med dokumentkolonner er, at de ofte ikke bliver, som du havde forestillet dig. Dokumenter med tre kolonner har en tendens til kun at vise et par ord på én linje, som kan have et mærkeligt udseende. To-spaltede dokumenter kan være svære at arbejde med, hvis du indsætter et billede på et tidspunkt i dokumentet. For eksempel, på billedet nedenfor, kan jeg måske ikke lide mængden af ​​hvidt mellemrum, der vises mellem hver kolonne.

Du kan følge instruktionerne nedenfor for at skifte fra 3 kolonne til 2 kolonner eller fra 2 kolonner til 1 kolonne.

Trin 1: Åbn dokumentet med kolonner i Word 2010.

Trin 2: Klik på Sidelayout fanen øverst i vinduet.

Trin 3: Klik på Kolonner rullemenuen i Sideopsætning sektion af båndet øverst i vinduet, og vælg derefter det antal kolonner, du vil have i dit dokument.

Word vil automatisk omformatere dit layout og vise dokumentet med det nye ønskede antal kolonner. Du kan til enhver tid ændre denne indstilling, mens du redigerer dit dokument, så det er nemt at se, hvordan dit dokument kan se ud, hvis du øger eller mindsker antallet af kolonner, det indeholder.

Se også

  • Sådan indsætter du et flueben i Microsoft Word
  • Sådan laver du små bogstaver i Microsoft Word
  • Sådan centreres tekst i Microsoft Word
  • Sådan flettes celler i Microsoft Word-tabeller
  • Sådan indsætter du et kvadratrodssymbol i Microsoft Word