Sådan konverteres store bogstaver til små bogstaver i Word 2010

I en ideel verden ville alle skrive alt med korrekt stavning, med korrekt grammatik og med det rigtige bogstav. Det er desværre ikke tilfældet, så vi er nødt til at bruge dedikerede værktøjer til at rette op på situationer, hvor ord og sætninger er forkerte. Mange brugere af Microsoft Word 2010 er bekendt med de stave- og grammatikkontrol, som programmet tilbyder, men du er måske ikke klar over, at du også kan konverter store bogstaver til små bogstaver i Word 2010. Mere almindeligt omtalt som "store bogstaver" og "små bogstaver", kan det være frustrerende at modtage et dokument fra en kollega eller et teammedlem, der er skrevet uden korrekt brug af store og små bogstaver. Du har måske selv, at du bliver nødt til at genindtaste hele dokumentet, men Word 2010 kan hjælpe med at fremskynde processen ved at konvertere et helt dokument med store bogstaver til små bogstaver.

Skift af store bogstaver til små bogstaver i Word 2010

Hyppig internetbrug har lært de fleste, at det at bruge alle store bogstaver, når de skriver, får læseren til at tro, at de råber. Nogle mennesker insisterer dog stadig på at skrive med store bogstaver, hvis de tror, ​​det hjælper dem med at få deres pointe igennem. Uanset den oprindelige forfatters intentioner, har store bogstaver ingen plads i et dokument, der skal formateres korrekt med korrekt brug af store bogstaver og tegnsætning. Fortsæt med at læse for at lære, hvordan du ændrer et Word 2010-valg fra alle store store bogstaver til alle små små bogstaver.

Trin 1: Åbn dokumentet i Word 2010.

Trin 2: Brug musen til at fremhæve den store sektion af dokumentet, som du vil konvertere til små bogstaver. Hvis hele dokumentet er med store bogstaver, så kan du bare trykke Ctrl + A på dit tastatur for at vælge alt.

Trin 3: Klik på Hjem fanen øverst i vinduet.

Trin 3: Klik på Skift sag rullemenuen i Skrifttype sektion af båndet øverst i vinduet, og klik derefter på små bogstaver mulighed.

Du vil bemærke, at du også har nogle andre muligheder, som du kan anvende til udvalget, bl.a Sætningssag, Sæt hvert ord med stort, og Skift sag. Hvis du er usikker på, hvilken mulighed der er bedst for dig, kan du prøve hver af dem på dit valg, indtil du opnår det ønskede resultat.

Se også

  • Sådan indsætter du et flueben i Microsoft Word
  • Sådan laver du små bogstaver i Microsoft Word
  • Sådan centreres tekst i Microsoft Word
  • Sådan flettes celler i Microsoft Word-tabeller
  • Sådan indsætter du et kvadratrodssymbol i Microsoft Word