Sådan slår du autokorrektur fra på iPhone 5 i iOS 7

Den automatiske korrekte funktion på iPhone er virkelig nyttig for mange mennesker. Tastaturet på skærmen er lille, og det kan være svært at skrive præcist. Autokorrektur kan tage disse faktorer i betragtning, når den bemærker et forkert stavet ord og erstatte det med det ord, du havde til hensigt at bruge.

Men hvis du opdager, at autokorrektur ofte er forkert, eller at den forsøger at rette en masse ord, som du med vilje har stavet forkert, så kan du beslutte at slå autokorrektur helt fra. Dette er noget, der kan opnås fra menuen iPhone-indstillinger, og det kræver kun et par enkle klik.

Deaktivering af automatisk korrektion på en iPhone

Trinene nedenfor blev udført på en iPhone 5 ved hjælp af iOS 7-operativsystemet. Trinene for tidligere versioner af iOS er meget ens, men skærmene kan se anderledes ud end dem, der er vist på billederne nedenfor.

Trin 1: Tryk på Indstillinger ikon.

Trin 2: Tryk på Generel knap.

Trin 3: Rul ned og vælg Tastatur mulighed.

Trin 4: Tryk på knappen til højre for Autokorrektion for at slukke den. Du vil vide, at funktionen er slået fra, når der ikke er nogen grøn skygge omkring knappen.

Der er en række andre vigtige indstillinger i denne menu, så brug et øjeblik på at se over de andre muligheder og sørg for, at de er indstillet korrekt til dine behov.

Kan du ikke lide den lyd, du hører, når du trykker på en tast på din iPhones tastatur? Denne artikel vil lære dig, hvordan du deaktiverer tastaturklik og lader dig skrive i stilhed.

Se også

  • Sådan sletter du apps på en iPhone 8
  • Sådan tjekker du en iTunes-gavekortsaldo på en iPhone
  • Hvad er et badge-app-ikon på en iPhone?
  • Sådan gør du din iPhone højere