Sådan sletter du en kontaktfavorit i iOS 7 på iPhone

Det er meget nemt at oprette store lister over kontakter på din iPhone. Jeg ved, at jeg endda vil gemme telefonnumre til restauranter, som jeg ringer til de steder, hvor jeg rejser. Mange af mine kontakter er flere år gamle, og der er en stor chance for, at jeg aldrig vil ringe til disse numre igen.

Men blandt min liste over kontakter er folk, som jeg ringer til ofte, og det kan være spild af tid at scrolle gennem hele min liste. Heldigvis kan du markere en kontakt som en favorit, så du kan gøre dem tilgængelige fra en særlig menu.

Men selv denne menu kan blive overfyldt, hvilket får dig til at ønske at slette en kontakt fra din favoritliste. Dette kan gøres i nogle få korte trin ved at følge vores guide nedenfor.

Se også

  • Sådan sletter du apps på en iPhone 8
  • Sådan tjekker du en iTunes-gavekortsaldo på en iPhone
  • Hvad er et badge-app-ikon på en iPhone?
  • Sådan gør du din iPhone højere

Sletning af favoritter fra telefonappen på iPhone 5

Bemærk, at denne proces kun vil slette kontakten fra dine favoritter. Den vil stadig blive opført som en kontakt, og du kan få adgang til den fra din liste på samme måde, som du ville få adgang til enhver anden kontakt. Hvis du helt vil slette en kontakt fra din iPhone, kan du lære hvordan her.

Trin 1: Åbn telefon app på din iPhone.

Trin 2: Vælg Favoritter mulighed nederst til venstre på din skærm.

Trin 3: Tryk på Redigere knappen øverst til venstre på skærmen.

Trin 4: Tryk på den røde cirkel til venstre for den kontakt, du vil fjerne fra dine favoritter.

Trin 5: Tryk på Slet knappen til højre for kontakten for at bekræfte, at du vil fjerne den fra denne liste.

Modtager du uønskede opkald på din iPhone? Du kan blokere opkaldere på din iPhone og forhindre deres opkald, sms-beskeder eller FaceTime-opkald i at komme igennem.