Sådan slår du stavekontrol til i iOS 7 på en iPhone

Touchscreen-teknologien er blevet rigtig god i løbet af de seneste år, og fungerer rigtig godt på iPhones, der er kompatible med iOS 7. Men du kan opleve, at du stadig har svært ved at skrive på det lille tastatur, hvilket kan føre til en masse fejl .

iPhone indeholder en funktion, der understreger forkert stavede ord med rødt, som du derefter kan trykke på for at se forslag til udskiftning af de forkert stavede ord. Du kan aktivere stavekontrol på en iPhone ved at følge vores få korte trin nedenfor.

Sådan slår du stavekontrol på iPhone til

Denne vejledning blev udført i iOS 7 på en iPhone 5. Hvis din skærm ser anderledes ud end billederne nedenfor, så bruger du muligvis en tidligere version af iOS. Du kan lære mere om opdatering til iOS 7 her.

Bemærk, at denne vejledning er specifikt til at slå stavekontrolfunktionen til. Den vil ikke også aktivere Autokorrektion, som er den funktion, der automatisk erstatter forkert stavede ord. Du kan dog slå denne funktion til fra den samme menu.

Trin 1: Tryk på Indstillinger ikon.

Trin 2: Rul ned og vælg Generel mulighed.

Trin 3: Rul ned og tryk på Tastatur mulighed.

Trin 4: Tryk på knappen til højre for Kontroller stavning. Der vil være grøn skygge omkring knappen, når den er tændt. Som tidligere nævnt kan du også slå til Autokorrektion mulighed, hvis du ønsker, at iPhone automatisk skal erstatte forkert stavede ord.

Synes du, at skrivelyden på iPhone-tastaturet er irriterende? Lær, hvordan du slår tastaturklik fra på iPhone, så du kan skrive lydløst.

Se også

  • Sådan sletter du apps på en iPhone 8
  • Sådan tjekker du en iTunes-gavekortsaldo på en iPhone
  • Hvad er et badge-app-ikon på en iPhone?
  • Sådan gør du din iPhone højere