Sådan opretter du en tjekliste i iOS 9 Notes-appen

Notes-appen på din iPhone fik lidt af en opgradering i iOS 9, og en af ​​de funktioner, der nu er tilgængelige, er muligheden for at lave tjeklister. Jeg ved, at jeg personligt bruger Notes-appen til købmandsbutikker og to-do-lister hele tiden, så dette er en funktion, der vil være meget praktisk.

Selvstudiet i artiklen nedenfor viser dig, hvordan du opretter en ny note i enten en Notes-mappe i iCloud eller på din iPhone, og viser dig derefter, hvordan du begynder at tilføje tjeklisteelementer til en ny eller eksisterende note.

Opret en tjeklistenote på en iPhone 6

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 6 Plus i iOS 9. Du skal mindst køre iOS 9.0 for at kunne drage fordel af denne funktion. Du kan læse her for at lære, hvordan du tjekker din iOS-version. Du skal også opgradere til den nye Notes-app, hvilket vil ske, når du har opdateret til iOS 9, derefter åbnet Notes-appen og fulgt anvisningerne på skærmen.

  1. Åbn Noter app.
  1. Vælg en iCloud-mappe eller en mappe på din iPhone, hvor du vil gemme denne nye tjeklistenote. Du kan oprette nye mapper ved at trykke på Ny mappe knappen i nederste højre hjørne af skærmen. Du vil kun kunne bruge de nye Notes-funktioner på noter, der bliver gemt på iCloud eller på din enhed. For eksempel har jeg notemuligheder for både AOL og Gmail vist på denne skærm. De nye notefunktioner fungerer ikke, hvis jeg i stedet arbejder med noter i disse mapper.
  1. Tryk på Skriv ikonet i nederste højre hjørne af skærmen.
  1. Tryk på + ikon, der vises over øverste højre hjørne af dit tastatur.
  1. Tryk på fluebenet over det øverste venstre hjørne af dit tastatur.
  1. Indtast et element for at tilføje til tjeklisten, og tryk derefter på Vend tilbage tasten på tastaturet for at tilføje endnu et element.

Du kan trykke på Vend tilbage tast to gange for at forlade tjeklistetilstand, og du kan trykke på Færdig knappen i øverste højre hjørne af skærmen, når du er færdig med at oprette noten.

Der er mange andre nye elementer i iOS 9, der kan ændre den måde, du interagerer med din iPhone på, inklusive en lavstrømstilstand til batteriet. Dette kan være med til at forlænge mængden af ​​brug, du får af en batteriopladning.

Se også

  • Sådan sletter du apps på en iPhone 8
  • Sådan tjekker du en iTunes-gavekortsaldo på en iPhone
  • Hvad er et badge-app-ikon på en iPhone?
  • Sådan gør du din iPhone højere