Sådan får du adgang til Wallet fra låseskærmen på en iPhone 6

Din iPhone, der kører iOS 9-operativsystemet, indeholder en funktion kaldet Wallet, der giver dig mulighed for at betale med Apple Pay-systemet og få adgang til oplysninger, der tidligere var tilgængelige i Passbook. Wallet kan endda tilgås uden at låse din iPhone op, hvilket kan gøre det meget hurtigt og enkelt at foretage betalinger hos forhandlere, der understøtter funktionen.

Men hvis du ikke kan få adgang til Wallet fra låseskærmen, er indstillingen muligvis ikke aktiveret for din enhed. Vores vejledning viser dig, hvor du kan finde de indstillinger, du skal aktivere for at bruge funktionen.

Hurtig adgang til tegnebogen på en iPhone i iOS 9

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 6 Plus i iOS 9.1. Disse trin fungerer også for andre iPhone-modeller, der kører iOS 9. Når du har gennemført denne vejledning, vil du kunne få adgang til din tegnebog på din låseskærm ved at dobbelttrykke på Hjem-knappen.

  1. Åbn Indstillinger menu.
  1. Rul ned og vælg Tegnebog og Apple Pay mulighed.
  1. Tryk på knappen til højre for Dobbeltklik på Hjem-knappen. Du vil vide, at indstillingen er slået til, hvor der er grøn skygge omkring knappen. Denne indstilling er slået til på billedet nedenfor.
  1. Tryk på Indstillinger knappen øverst til venstre på skærmen, og vælg derefter Tryk på ID og adgangskode mulighed.
  1. Indtast din enheds adgangskode.
  1. Rul ned til Al adgang når låst sektion, og tryk derefter på knappen til højre for Pung.

Dette er en fantastisk funktion, hvis du planlægger at bruge Apple Wallet til at betale hos forhandlere, der understøtter funktionen. Du kan dog opleve, at du ved et uheld vil bringe pengepungen meget op. Hvis du opdager, at dette er en hyppig hændelse, og du ikke bruger tegnebogen ret meget, så kan du i stedet stoppe tegnebogen i at åbne på låseskærmen.

Se også

  • Sådan sletter du apps på en iPhone 8
  • Sådan tjekker du en iTunes-gavekortsaldo på en iPhone
  • Hvad er et badge-app-ikon på en iPhone?
  • Sådan gør du din iPhone højere