Sådan slår du autokorrektur fra i iOS 9

Autokorrektur er nyttig til at rette stavefejl, der opstår, når du skriver med tastaturet på din iPhone, men ikke alle ønsker eller har brug for autokorrekturfunktionen på deres enhed. I mange tilfælde kan det faktisk gøre mere skade end gavn for den tanke, du forsøgte at udtrykke, og den tid, du bruger på at rette en autokorrektion, kan opveje fordelene, du får ved at bruge den over tid.

Autokorrektur er ikke en funktion, du skal leve med på din iPhone, og du kan slå den fra, hvis du ikke ønsker eller har brug for det. Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du finder indstillingen for automatisk korrektion på iPhone, så du kan deaktivere den for enhedens tastatur.

Deaktivering af Auto-korrekturfunktionen i iOS 9

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 6 Plus i iOS 9. Følger du disse trin, stoppes adfærden på din iPhone, hvor et forkert stavet eller ukendt ord erstattes af et, som iPhonen tror, ​​du prøvede at skrive. Dette er blot en af ​​mange måder, hvorpå du kan tilpasse opførselen af ​​din iPhones tastatur, for eksempel kan du skjule den grå bjælke med forslag over dit tastatur.

Hvis du ikke vil slå autokorrektur helt fra, foretrækker du måske i stedet at rette visse ord, der ofte autokorrigeres. Lær, hvordan du bruger genveje på din iPhone til at tvinge enheden til at lære bestemte ord.

  1. Åbn Indstillinger menu.
  1. Rul ned og vælg Generel mulighed.
  1. Rul ned og tryk på Tastatur knap.
  1. Tryk på knappen til højre for Autokorrektion for at slukke den. Du vil vide, at autokorrekturfunktionen er slået fra på din iPhone, når der ikke er nogen grøn skygge omkring knappen, og knappen er i venstre position. Autokorrektur er slået fra på billedet nedenfor.

Du kan bruge en meget lignende metode, hvis du vil slå stavekontrol til eller fra i iOS 9.

Se også

  • Sådan sletter du apps på en iPhone 8
  • Sådan tjekker du en iTunes-gavekortsaldo på en iPhone
  • Hvad er et badge-app-ikon på en iPhone?
  • Sådan gør du din iPhone højere