Marker alle meddelelser som læst i en mappe i Outlook 2013

En god måde at sikre dig, at du bliver fanget af al din e-mail-korrespondance, er ved at se på antallet af ulæste beskeder i en mappe. Hvis en meddelelse er markeret som ulæst, betyder det sandsynligvis, at du ikke har truffet handling på den meddelelse. Men hvis du lige har konfigureret en ny konto, overført beskeder fra en mappe til en anden eller ændret en regel, så har du måske mange beskeder, der er markeret som ulæste, men som ikke burde være sådan. Heldigvis kan du nemt markere en hel mappe som læst i Outlook 2013, hvilket betyder, at du ikke behøver at klikke individuelt på hver besked.

Markér hurtigt en hel mappe som læst i Outlook 2013

Bemærk, at dette ikke sletter nogen af ​​disse meddelelser, det fjernede bare statussen "ulæst" fra dem. Beskederne er stadig i den mappe og vil stadig dukke op i søgninger. De er bare ikke længere dristigere, og Outlook vil behandle dem som læste. Derudover kan denne handling tage noget tid, hvis du har et højt antal ulæste beskeder.

Trin 1: Start Outlook 2013.

Trin 2: Find mappen, der indeholder de beskeder, du vil markere som læst.

Trin 3: Højreklik på mappen, og vælg derefter Markér alle som læst mulighed.

Vent et par sekunder (evt. længere hvis der er mange ulæste beskeder), så forsvinder nummeret i blåt fra ved siden af ​​mappenavnet, og der vil ikke længere være beskeder med fed skrift i mappen. Bemærk, at nye beskeder, der kommer ind i mappen, stadig vil blive markeret som ulæste.

Hvis du har mange vigtige oplysninger på din computer, er det vigtigt at sikkerhedskopiere dem. Dette opnås ideelt på en anden netværkscomputer, server eller et eksternt drev. Klik her for at tjekke priser på en overkommelig 1 TB ekstern harddisk.

Du kan ændre sende/modtage-frekvensen i Outlook 2013, hvis du gerne vil have, at Outlook skal søge efter nye beskeder oftere.

Se også

  • Sådan deaktiveres arbejde offline i Outlook
  • Sådan slår du igennem i Outlook
  • Sådan opretter du et Vcard i Outlook
  • Sådan får du vist listen over blokerede afsendere i Outlook
  • Sådan konfigurerer du Gmail i Outlook