Sådan fjerner du et sideskift i Word 2010

Sidst opdateret: 12. december 2016

Et sideskift i Microsoft Word 2010 er en indikator for programmet, at du vil starte en ny side. Der er dog faktisk to slags sideskift. En slags er sideskiftet, som du indsætter manuelt på et sted før den fysiske slutning af siden. Den anden form for sideskift er den, som Word automatisk inkluderer, når du er nået til slutningen af ​​en side og skal flytte til den næste for at fortsætte med at tilføje oplysninger. Du kan lære hvordan man fjerner et sideskift i Word 2010 som du har tilføjet manuelt, men du kan ikke fjerne et automatisk sideskift, som Word har indsat. Denne mulighed er praktisk, når du har tilføjet et sideskift, men senere opdager, at du skal tilføje yderligere information til siden, eller at sideskiftet ikke længere er nødvendigt.

Sletning af et manuelt indsat sideskift i Word 2010

Det problem, som de fleste mennesker har, når de forsøger at fjerne et Word 2010-sideskift, er simpelthen at finde, hvor sideskiftet er blevet indsat. Dette er svært at gøre i den normale Word 2010-visning, så du skal aktivere en indstilling, der vil give dig nogle flere detaljer om dit dokuments formatering.

Trin 1: Åbn dokumentet, der indeholder det sideskift, du vil slette.

Trin 2: Naviger til siden i dokumentet, der indeholder sideskiftet. Dette vil være den delvist fulde side, ikke den side, der starter efter sideskiftet.

Trin 3: Klik på Hjem fanen øverst i vinduet.

Trin 4: Klik på Vis/skjul knappen i Afsnit sektion af båndet øverst i vinduet.

Trin 5: Brug musen til at fremhæve Sideskift objekt, eller klik i margenen til venstre for Sideskift objekt.

Trin 6: Tryk på Backspace eller Slet tasten på dit tastatur. De oplysninger, der tidligere var blevet skubbet til næste side, skulle nu være tilbage på den aktuelle side.

Du kan også klikke på Vis/skjul knappen igen for at stoppe med at vise formateringsoplysningerne på siden, da nogle mennesker synes, det er distraherende eller forvirrende.

Resumé – Sådan fjerner du sideskift i Word

  1. Klik inde på siden, der opstår før sideskiftet.
  2. Klik på Hjem fanen øverst i vinduet.
  3. Klik på Vis/skjul knappen i Afsnit sektion af båndet.
  4. Vælg Sideskift formateringsmærke.
  5. Tryk på Slet (eller Backspace) på dit tastatur.
  6. Klik på Vis/skjul knappen igen for at stoppe med at vise resten af ​​formateringsmærkerne.

Er der anvendt meget formatering på tekst i dit dokument, og det er for kedeligt at fjerne den formatering af et element ad gangen? Lær om en enkel måde at rydde formatering i Word 2010 og forenkle processen betydeligt.

Se også

  • Sådan indsætter du et flueben i Microsoft Word
  • Sådan laver du små bogstaver i Microsoft Word
  • Sådan centreres tekst i Microsoft Word
  • Sådan flettes celler i Microsoft Word-tabeller
  • Sådan indsætter du et kvadratrodssymbol i Microsoft Word