Sådan downloader du fra Google Docs som en Microsoft Word-fil

Mens mange skoler og organisationer foretager ændringen til online dokumenteditorer som Google Docs, skal du muligvis stadig oprette en Microsoft Word-fil fra tid til anden. Heldigvis kan du lære at downloade fra Google Docs som en Microsoft Word-fil.

Google Docs vinder stor popularitet som en overkommelig tekstbehandlingsløsning. Mange mennesker har Google-konti, og muligheden for at bruge en kraftfuld applikation som Google Docs gratis, er meget tiltalende.

Men Microsoft Word er stadig meget populært, på trods af at desktopversionen kræver et abonnement eller et engangskøbsgebyr. Så hvis du primært bruger Google Docs og ikke har Microsoft Word, men du har en lærer eller arbejdsgiver, der kræver, at filer oprettes i det format, spekulerer du måske på, hvad du skal gøre. Heldigvis er Google Docs i stand til at konvertere og oprette en version af dit dokument i .docx-filformatet til Microsoft Word.

Indholdsfortegnelse skjul 1 Sådan downloader du Google Docs til Word 2 Sådan gemmer du et Google Docs i Word .docx-filformatet (vejledning med billeder) 3 Sådan uploader du en Microsoft Word-fil til Google Docs 4 Yderligere kilder

Sådan downloades Google Docs til Word

  1. Åbn din Google Docs-fil.
  2. Klik Fil.
  3. Vælge Hent.
  4. Vælg Microsoft Word mulighed.

Vores artikel fortsætter nedenfor med yderligere oplysninger om download af en Google Docs-fil i Microsoft Word-formatet, inklusive billeder af disse trin.

Sådan gemmer du et Google-dokument i Word .docx-filformatet (vejledning med billeder)

Trinnene i denne artikel vil vise dig, hvordan du gemmer dit Google Docs-dokument i .docx-filformatet, der er kompatibelt med Microsoft Word 2007 og nyere. Microsoft Word 2003 vil ikke være i stand til at åbne disse filer, medmindre kompatibilitetspakken er blevet installeret. Du kan finde ud af mere om kompatibilitetspakken her.

Har du nogensinde set tekst med en streg igennem og spekuleret på, hvordan du gør det i Google Docs? Denne guide kan vise dig hvordan.

Trin 1: Gå til dit Google Drev på //drive.google.com/drive/my-drive og åbn den fil, du gerne vil downloade til Microsoft Word.

Trin 2: Klik på Fil fanen øverst i vinduet.

Trin 3: Klik Download som, og vælg derefter Microsoft Word mulighed.

I nyere versioner af Google Docs er den første menuindstilling blevet ændret til kun "Download".

Du vil derefter være i stand til at åbne den downloadede .docx-fil, som Google Docs genererer.

Ved at udføre disse handlinger downloader du blot en kopi af dokumentet i Microsoft Word-filformatet. Den originale Google Docs-fil i dit Google Drev vil ikke blive påvirket af at udføre denne download.

Hvis Microsoft Word er installeret og er indstillet som standardprogram for .docx-filer, skal du åbne den i Word, hvis du dobbeltklikker på filen. Hvis Word er installeret og ikke standard, så kan du læse denne artikel om at ændre standardprogrammet for visse filtyper.

Sådan uploades en Microsoft Word-fil til Google Docs

Du kan også gå den anden vej med denne konvertering. Hvis du vil konvertere en Microsoft Word-fil til Google Docs-filtypen, skal du bruge disse trin.

  1. Gå til Google Drev og klik Ny.
  2. Vælg Fil upload.
  3. Gå til Word-filen og klik Åben.

Det vil tage Google Docs et par sekunder at udføre konverteringen, men du vil derefter være i stand til at åbne Word-dokumentet i Google Docs-fileditoren.

Yderligere kilder

  • Kan Google Docs gemme som DOCX?
  • Sådan konverteres PDF til Google Doc
  • Sådan gemmer du som doc i stedet for docx i Word 2010 som standard
  • Hurtig måde at downloade en Google Docs-fil i Microsoft Word-format
  • Sådan opretter du et nyhedsbrev ved hjælp af en Google Docs-nyhedsbrevskabelon
  • Sådan konverteres Powerpoint til Google Slides