Hvordan tilføjer du skrifttyper til Photoshop CS5?

Hvis der er en fantastisk skrifttype, som du har fundet på et websted som Google Fonts, vil du måske bruge det i et billede, som du redigerer på din computer. Men der er ikke en oplagt måde at bruge nye skrifttyper i mange billedredigeringsprogrammer, så du undrer dig måske over, hvordan du tilføjer nye skrifttyper i Photoshop.

Windows 7-computere leveres som standard med mange gode skrifttyper. Disse skrifttyper varierer meget i deres stil, hvilket sikrer, at du finder noget, der passer til dine behov, uanset om det er en seriøs skrifttype, en sjov skrifttype, en skrifttype eller noget andet.

Photoshop CS5-brugere har dog ofte brug for at tilføje noget til deres design for at få dem til at skille sig ud for en mængde, og det er måske ikke muligt kun at bruge dine Windows 7-systemskrifttyper.

Derfor, hvis du vil vide det hvordan man tilføjer skrifttyper til Photoshop CS5, alt hvad du skal gøre er at finde ud af, hvordan du tilføjer skrifttyper til din Windows 7-computer, da disse skrifttyper automatisk vil blive tilføjet til din Photoshop CS5-installation.

Indholdsfortegnelse skjul 1 Sådan tilføjer du skrifttyper til Photoshop CS5 2 Sådan tilføjer du skrifttyper til Photoshop CS5 (vejledning med billeder) 3 Sådan tilføjer du din nye skrifttype til tekst, der allerede er i din Photoshop-fil 4 Yderligere kilder

Sådan tilføjes skrifttyper til Photoshop CS5

  1. Download skrifttypen til dit skrivebord.
  2. Højreklik på den downloadede skrifttype, og klik derefter på Udtræk Alle mulighed.
  3. Klik på Uddrag knappen nederst i vinduet.
  4. Højreklik på den udpakkede skrifttypefil, og klik derefter på Installere mulighed.
  5. Luk Photoshop, hvis det allerede var åbent, start derefter Photoshop og find skrifttypen i teksttypeværktøjet.

Bemærk, at denne metode tilføjer skrifttypen til dit Windows-skrifttypebibliotek, så den vil også være tilgængelig for andre programmer, såsom Microsoft Word og Excel.

Vores artikel fortsætter nedenfor med yderligere oplysninger om tilføjelse af skrifttyper til Photoshop, herunder billeder af disse trin.

Sådan tilføjes skrifttyper til Photoshop CS5 (vejledning med billeder)

Når du har erhvervet den skrifttype, du vil tilføje til Photoshop CS5, skal du finde den på din computer. Til formålet med denne tutorial bruger jeg en skrifttypefil kaldet Chopin Script, som jeg fandt på Dafont.com. De fleste skrifttyper er distribueret inde i en zip-mappe, så du bliver nødt til at udpakke filerne fra zip-mappen, før du kan tilføje skrifttypen til Adobe Photoshop CS5.

Trin 1: Udpak skrifttypefilerne ved at højreklikke på den downloadede zip-fil og derefter klikke Udtræk Alle.

Trin 2: Dette åbner et nyt vindue. Klik på Uddrag knappen nederst i vinduet for at udpakke mappen til samme placering som din zippede fil.

Dette vil også åbne mappen for at vise skrifttypefilerne indeholdt i.

Trin 3: Højreklik på den udpakkede skrifttypefil i mappen, og klik derefter Installere.

Alle skrifttyperne på din Windows 7-computer er placeret i den samme mappe, så du behøver ikke at foretage dig yderligere, når scriptet er blevet udtrukket for at få skrifttypen ind i Photoshop CS5.

Du kan bekræfte, at du har tilføjet skrifttypen til Photoshop CS5 ved at starte programmet og klikke på Tekst værktøj på værktøjslinjen i venstre side af vinduet, og klik derefter på Skrifttype rullemenuen for at finde din nyligt installerede skrifttype.

Med skrifttypen installeret i Photoshop CS5, er du nu fri til at udføre alle de samme handlinger på den skrifttype, som du kunne med standardskrifttyperne, såsom at justere størrelsen, tilføje lagstile, ændre farven på skrifttypen osv.

*Efter installation af den nye skrifttype i Windows 7, skal du muligvis lukke Photoshop CS5 ned og genstarte den, før du kan se den nye skrifttype i rullemenuen for skrifttyper øverst i vinduet.

Nu hvor du har tilføjet den nye skrifttype, er du i stand til at bruge den i Photoshop og kan endda anvende den på tekst i et eksisterende tekstlag i dit billede.

Sådan anvender du din nye skrifttype på tekst, der allerede er i din Photoshop-fil

Hvis du har tilføjet din nye skrifttype fra dafont.com eller Google Fonts, er du måske begejstret for at prøve den. Men Photoshop vil ikke automatisk opdatere dine eksisterende tekstlag, så du bliver nødt til at ændre skrifttypen til et tekstlag, hvis du vil bruge din nyligt downloadede skrifttype.

Trin 1: Åbn Photoshop-filen, der indeholder det tekstlag, du vil ændre.

Trin 2: Vælg tekstlaget fra Lag vinduet i højre side af Photoshop.

Trin 3: Vælg Vandret typeværktøj fra værktøjslinjen.

Trin 4: Klik i midten af ​​din tekst for at gøre tekstlaget aktivt, og tryk derefter på Ctrl + A på dit tastatur for at vælge al den tekst.

Trin 5: Klik på skrifttype-rullemenuen øverst i vinduet, og vælg derefter den skrifttype, du lige har installeret.

Dit tekstlag skulle nu bruge den skrifttype, du lige har downloadet og valgt.

*Mange af de skrifttyper, du finder på Dafont.com og andre lignende websteder, kan være gratis at downloade og bruge til personlige formål, men vær forsigtig, hvis du har til hensigt at bruge skrifttypen på et websted eller til et kommercielt produkt. De fleste af disse skrifttyper vil indeholde en ansvarsfraskrivelse, der angiver, hvilken type licens der følger med skrifttypen, men hvis du er usikker, kontakt skrifttypedesigneren for at bestemme, hvordan du kan bruge skrifttypen uden frygt for juridiske konsekvenser.

Yderligere kilder

  • Sådan redigeres tekst i Photoshop CS5
  • Sådan tilføjes tekst i Photoshop CS5
  • Sådan bruger du større end 72 PT skriftstørrelse i Photoshop CS5
  • Sådan roterer du tekst i Adobe Photoshop CS5
  • Sådan opretter du en taleboble i Photoshop CS5
  • Sådan understreger du tekst i Photoshop CS5