Apple MacBook Pro MD101LL/A 13,3-tommer bærbar (NYESTE VERSION) anmeldelse

Når du overvejer en 13,3 tommer bærbar, så har du et par egenskaber i højsædet, som du gerne vil sikre dig, at computeren har. Den skal være let, bærbar og have en god batterilevetid, men stadig klare alle de opgaver, du skal udføre. Denne Apple MacBook Pro MD101LL/A blæser alle disse krav op af vandet.

Dette er virkelig en af ​​de bedste 13,3 tommer bærbare computere på planeten og lykkes på næsten alle områder, hvor resten af ​​dens konkurrence fejler.

SolveYourTech.com er deltager i Amazon Services LLC Associates Program, et affilieret annonceringsprogram designet til at give websteder mulighed for at tjene reklamegebyrer ved at annoncere og linke til Amazon.com.

Apple MacBook Pro MD101LL/A

Processor2,5 GHz Intel Core i5 dual-core processor
vædder4 GB installeret RAM (1600 MHz DDR3; understøtter op til 8 GB)
Harddisk500 GB seriel ATA-harddisk (5400 RPM)
Batteri livOp til 7 timer
Skærm13,3-tommer LED-baggrundsbelyst blank widescreen-skærm

med kant-til-kant, uafbrudt glas (1280 x 800)

TastaturStandard, baggrundsbelyst
Samlet antal USB-porte2
Antal USB 3.0-porte2
Yderligere havneThunderbolt, Firewire 800,

Gigabit ethernet, SDXC, Audio ind/ud

GrafikIntel HD Graphics 4000 integreret grafikprocessor
WebkameraIndbygget HD 720p FaceTime HD-kamera
Optisk drev8x slot-loading SuperDrive med dobbelt-lags DVD-understøttelse
Vægt4,5 lbs.
Sammenlign priser på Amazon

Fordele:

  • Utrolig byggekvalitet
  • Laptop forbliver kølig, selv under hårdt brug
  • Hurtig
  • Magtfulde
  • 7 timers batterilevetid

Ulemper:

  • Dyrt
  • Kun to USB-porte
  • Ingen indbygget HDMI-port (skal bruge en adapter)

Læs nogle flere anmeldelser på Amazon fra andre ejere af denne MacBook.

Der er faktisk endnu mere at kunne lide ved denne bærbare computer end alt, der er anført ovenfor. Pegefeltet er det bedste, jeg endda har brugt på en bærbar computer. Jeg var blevet så vant til dårlige pegefelter, at jeg bare havde en mus med ledning med mig hele tiden. Det behøver jeg ikke længere. Byggekvaliteten og det ydre udseende af den bærbare computer er også fremragende. Det føles solidt, og unibody-coveret ser både stilfuldt og velkonstrueret ud. Du kommer også til at have Bluetooth 4.0 inde i denne maskine, hvilket er nyttigt, når du skal tilslutte enheder til din computer, og du allerede bruger begge USB-porte.

Hvis du overvejer at anskaffe dig denne Macbook, men du primært har brugt pc'er indtil dette tidspunkt, så kan udsigten til at skifte operativsystem være lidt skræmmende. Men mange af de frustrationer, der følger med at eje en pc, er elimineret, når du bruger en Mac. For at citere en overbrugt slagord, "det virker bare." Skønheden ved et operativsystem og software, der er gift med hardwaren, er, at alt er designet til at fungere sammen, så der er langt færre problemer.

Hvis du allerede har besluttet dig for at købe en MacBook og leder efter en 13 tommer bærbar computer, så kan du ikke gå galt med denne. Dette gælder især, hvis du har brug for en computer med et dvd-drev. Denne bærbare computer har alt, hvad du skal bruge til både dine produktivitets- og underholdningsopgaver, og den vil virkelig godt integreres med alle andre iOS-enheder, du allerede har, såsom en iPhone, iPad eller Apple TV. For at læse mere om denne bærbare computer eller købe den fra Amazon (normalt det billigste sted på nettet), så besøg produktsiden på Amazon.

Har du også en iPad, og du leder efter en måde at konfigurere iCloud på din pc, så du kan dele og få adgang til alle dine data fra alle dine enheder? Læs denne artikel for at lære, hvordan du konfigurerer iCloud på din pc.

Leder du efter en bærbar computer i denne prisklasse, men har du ikke fundet ud af, om du vil have det til en Mac eller en pc? Samsung har en fantastisk bærbar, Samsung Series 7 NP700Z5C-S01US, som har nogle meget imponerende funktioner til denne pris. Du kan tjekke vores anmeldelse af den computer for at se, om den har det, du leder efter.