Konfigurer Google Chrome til at åbne, hvor du slap

De fleste mennesker surfer på internettet ved hjælp af forskellige teknikker, så et bestemt sæt browserindstillinger vil ikke fungere for alle. Google Chrome er en browser, der tager dette i betragtning, da det giver dig mulighed for at tilpasse browserens handlinger og muligheder, så de passer til dine behov. Det kan du f.eks konfigurere Google Chrome til at åbne, hvor du slap. Det betyder, at Google Chrome åbner med de faner, som du så, da du sidst lukkede browseren, i modsætning til at åbne med en bestemt startside eller et sæt af hjemmesider. Dette er en fantastisk måde at fortsætte arbejdet på et projekt, som du skulle forlade midt i. Det er også en god måde at tjekke om nogen, der har brugt Google Chrome på din computer.

Se også

  • Sådan slår du hardwareacceleration fra i Google Chrome
  • Sådan ser du seneste downloads i Google Chrome
  • Indstil Google Chrome som standardbrowser i Windows 7
  • Sådan starter du Google Chrome automatisk
  • Sådan ændres startsiden i Google Chrome

Åbn Google Chrome, hvordan den sidst blev lukket

Hvis du opdager, at du ved et uheld lukker din browser meget, eller at du altid skal forlade din computer, når du er midt i noget, så vil det være en nyttig indstilling at konfigurere Google Chrome til at åbne, hvor du slap. Den åbnes med de faner, der var åbne, da browseren sidst blev lukket, hvilket sikrer, at du ikke mister en nyttig side, som du brugte og glemte at bogmærke, før du sidst lukkede browseren. Følg vejledningen nedenfor for at lære, hvordan du indstiller Google Chrome til at åbne, hvor du slap.

Trin 1: Åbn Google Chrome-browseren.

Trin 2: Klik på skruenøgleikonet i øverste højre hjørne af vinduet, og klik derefter på Indstillinger mulighed nederst i menuen.

Trin 3: Marker indstillingen til venstre for Fortsæt hvor jeg slap.

Trin 4: Luk Indstillinger fanen. Bemærk, at du slet ikke behøver at gemme dine indstillinger. De anvendes automatisk, når du foretager ændringerne.

Næste gang du starter Google Chrome, starter den med de faner, du havde åbne, da browseren tidligere var lukket.