Sådan opretter du en signatur i Hotmail

En e-mail-signatur er en meget nyttig ting at have, når du skriver e-mails, simpelthen fordi den giver din modtager alle de vitale oplysninger, som de muligvis skal kontakte dig på en anden måde. Heldigvis har de fleste populære e-mail-udbydere inkluderet en mulighed, der giver dig mulighed for at oprette en personlig signatur, og Hotmail er blandt dem, der tilbyder en mulighed for at oprette en signatur. Men det kan være lidt svært at finde den menu, hvor du skal hen for at oprette din Hotmail-signatur, så du kan følge nedenstående trin for at gøre det.

Ændring, oprettelse eller redigering af en signatur i Hotmail

Hotmail-signatureditoren er faktisk et ret robust værktøj, og du vil have et godt udvalg af værktøjer til rådighed til at tilpasse udseendet og indholdet af din signatur. Denne vejledning kommer til at dække, hvordan du opretter en grundlæggende Hotmail-signatur, men du kan eksperimentere med nogle af de mere avancerede funktioner, hvis du har brug for at inkludere et hyperlink eller formatere din tekst.

Trin 1: Gå til www.hotmail.com og log ind på din Hotmail-konto.

Trin 2: Klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af vinduet.

Trin 3: Klik på Flere mailindstillinger mulighed.

Trin 4: Klik på Beskedskrifttype og signatur mulighed i Skriver e-mail sektion af vinduet.

Trin 5: Indtast din signatur i Personlig signatur sektion af vinduet, og klik derefter på Gemme knappen, når du er færdig.

Har du set Microsoft Office-abonnementsmuligheden? Det er et godt valg for folk, der har overvejet at købe Microsoft Office til flere computere.