Sådan slettes kolonne fra tabel i Word 2010

Når du begynder at indtaste data i en tabel i Microsoft Word, har du muligvis allerede en god idé om de oplysninger, du vil inkludere. Dette involverer ofte layoutet af tabellen, og du har måske valgt det antal rækker og kolonner, som du tror, ​​din tabel vil kræve. Men efterhånden som du afslutter indtastningen af ​​disse tabeldata, kan du opdage, at du har brug for at vide, hvordan du sletter en kolonne fra en tabel, fordi dit layout indeholdt flere kolonner, end du havde brug for.

Tabeller er effektive måder at præsentere data på, og de er ret enkle at bruge i Microsoft Word 2010. Men hvis du importerer en tabel fra et andet program, eller hvis du har brug for at foretage strukturelle ændringer i en tabel, er det måske ikke umiddelbart indlysende, hvordan man skal gør det.

Heldigvis indeholder Word 2010 nogle specifikke menuer, der har muligheder, der håndterer layout- og designaspekterne af din tabel, hvilket gør det til en forholdsvis enkel proces at slette en kolonne fra en tabel, som du har indsat i dit dokument.

Indholdsfortegnelse skjul 1 Sådan sletter du en tabelkolonne i Word 2010 2 Sådan fjerner du en kolonne fra en tabel i Word 2010 (vejledning med billeder) 3 Sådan sletter du en kolonne i Word 4 Kan jeg slette flere kolonner fra en eksisterende tabel i Microsoft Word? 5 Flere oplysninger om, hvordan du sletter kolonne fra tabel i Word 2010 6 Yderligere kilder

Sådan sletter du en tabelkolonne i Word 2010

  1. Åbn dit dokument.
  2. Klik i kolonnen for at slette.
  3. Vælg Layout af tabelværktøjer fanen.
  4. Klik Slet, derefter Slet kolonner.

Vores vejledning fortsætter nedenfor med yderligere oplysninger om sletning af en kolonne fra en tabel i Word, inklusive billeder af disse trin.

Sådan fjerner du en kolonne fra en tabel i Word 2010 (vejledning med billeder)

Denne artikel handler specifikt om at slette en kolonne fra en tabel, som du har indsat i et Word-dokument. Hvis du vil slette en kolonne, der ikke er en del af en tabel, fra et Word-dokument, så kan du læse denne artikel. Men hvis du ændrer strukturen af ​​en Word-tabel, kan du følge vores trin nedenfor.

Trin 1: Åbn dokumentet i Word 2010.

Trin 2: Klik inde i den tabelkolonne, du vil slette.

På billedet nedenfor vil jeg slette kolonne 5.

Trin 3: Klik på Layout fanen under Bordværktøjer øverst i vinduet.

Trin 4: Klik på Slet knappen på båndet, og klik derefter på Slet kolonner mulighed.

Vores selvstudie fortsætter nedenfor med yderligere diskussion om sletning af Word-tabelkolonner.

Sådan sletter du en kolonne i Word

Mens det primære fokus i denne artikel er at slette kolonner fra tabeller, kan du også være interesseret i at slette en kolonne fra Microsoft Word.

Som standard vil et dokument i Word have én kolonne. Du tænker måske ikke engang på kolonner, når du arbejder med et normalt Word-dokument, men teknisk set består dokumentet af en enkelt kolonne, der strækker sig over hele sidens bredde.

Hvis du har tilføjet en eller flere yderligere kolonner, som f.eks. hvis du skrev en artikel til et tidsskrift eller oprettede et nyhedsbrev til en organisation, kan du beslutte, at du vil fjerne den kolonne til sidst.

Du kan slette en kolonne i Word ved at vælge fanen Layout øverst i vinduet, klikke på knappen Kolonner og derefter vælge et antal kolonner, der er mindst én færre end det aktuelle antal kolonner.

For eksempel, hvis dit dokument i øjeblikket har to kolonner, men du kun vil have én kolonne, så skal du gå til Layout > Kolonner > Én.

Kan jeg slette flere kolonner fra en eksisterende tabel i Microsoft Word?

Mens denne vejledning involverer sletning af en enkelt uønsket kolonne fra en Microsoft Word-tabel, kan de samme trin bruges til at fjerne en eller flere kolonner fra den tabel i stedet.

Fjern kolonneproceduren ovenfor, hvor du fjerner en enkelt tabelkolonne, kræver blot, at du i stedet vælger de kolonner, du vil slette. Dette kan betyde, at du markerer hver celle i hver af disse kolonner, eller du kan blot vælge mindst én celle i hver kolonne, som du vil slette fra tabellen.

Ved at gå til rullemenuen Slet på fanen Tabelværktøjer Layout og vælge indstillingen Slet kolonner fortæller du Microsoft Word, at du vil fjerne hele kolonnen for hver valgt celle.

Flere oplysninger om, hvordan du sletter kolonne fra tabel i Word 2010

Trinnene ovenfor diskuterer sletning af kolonner fra tabeller, som du har indsat i et Word-dokument.

Som du kan se fra rullemenuen, der vises, når du klikker på knappen Slet, kan du også slette andre tabelelementer fra dokumentet. Dette omfatter:

  • Slet celler
  • Slet kolonner
  • Slet rækker
  • Slet tabeller

En anden måde, hvorpå du kan slette en kolonne eller slette kolonner i Microsoft Word-tabeller, er at markere alle cellerne i de kolonner, du vil slette, og derefter højreklikke på en af ​​de valgte celler og vælge Slet kolonner. Hvis du ikke har valgt hver celle i en kolonne, vil der være muligheden Slet celler i stedet, som du kan klikke på og derefter vælge, hvordan du vil have Word til at justere de resterende tabelceller.

Du kan gentage denne proces for alle andre kolonner, som du vil fjerne fra din Word-tabel.

Den samme menu, hvor du fandt kommandoen til at slette kolonner, indeholder også muligheder for at tilføje kolonner. Hvis du klikker inde i kolonnen til venstre eller højre for det sted, hvor du ønsker at tilføje den nye kolonne, kan du klikke på Indsæt venstre eller Indsæt højre i gruppen Rækker og kolonner på båndet på layoutfanen Tabelværktøjer.

Ser dit bord mærkeligt ud, efter du har fjernet et par kolonner? Lær, hvordan du centrerer en tabel i Word 2010 for at forbedre, hvordan en mindre tabel ser ud på siden.

Yderligere kilder

  • Sådan tilføjes tabelkolonner i Word 2010
  • Sådan får du et bord til at passe på én side i Word 2010
  • Sådan tilføjer du værdier i en Word 2010-tabel
  • Sådan indsætter du en tabel i Word 2010
  • Sådan sletter du en tom tabel i Microsoft Word 2010
  • Sådan sletter du en tabel i Google Docs