Sådan slukker du Genius på iPhone 5

Genius-funktionen har været noget, der har eksisteret i et par år, og bruges til at lave spillelister, som Apple tror, ​​du vil kunne lide. Disse oplysninger er baseret på din tidligere lyttehistorik, som du deler med Apple. Hvis du har brugt Genius enten i iTunes eller på en enhed som en iPod, så har du måske fundet ud af, at den kan give dig interessante sangforslag, som du måske ikke har været i stand til at finde på egen hånd.

Men hvis du ikke længere ønsker at bruge Genius-funktionen på din iPhone, så kan du slå den fra. Processen til at slukke Genius på din iPhone er kort og enkel og kan udføres ved at følge de få enkle trin, der er beskrevet i vores vejledning nedenfor.

Deaktiver Genius på iPhone

Disse trin blev udført i iOS 8 på en iPhone 5.

Disse trin vil slå Genius-funktionen fra på din iPhone 5, hvilket betyder, at du ikke længere vil være i stand til at oprette Genius-afspilningslister direkte fra din iPhone. Hvis du senere beslutter dig for at genaktivere Genius-funktionen, skal du blot følge de samme trin igen for at slå den til igen.

Trin 1: Tryk på Indstillinger ikon.

Trin 2: Rul ned og vælg musik mulighed.

Trin 3: Rul ned, og tryk derefter på knappen til højre for Geni mulighed. Du vil vide, at den er slukket, når der ikke er nogen grøn skygge omkring knappen, som på billedet nedenfor.

Leder du efter en enkel og overkommelig måde at afspille musik fra din iPhone over en højttaler? Denne Bluetooth-højttaler er nem at bruge, højt vurderet og billig.