Sådan skjuler du Apple Watch-ikonet på en iPhone 6

Hvis du lige har downloadet og installeret iOS 8.2-opdateringen, har du sandsynligvis bemærket et nyt app-ikon til Apple Watch. Ved at trykke på dette ikon åbnes en app, som du kan bruge til at parre dit Apple Watch med din iPhone. Men hvis du ikke har, eller ikke planlægger at have, et Apple Watch, så leder du måske efter en måde at slippe af med dette app-ikon.

Desværre er Apple Watch-appen en del af en liste over standard-Apple-apps, der ikke kan slettes, så du vil ikke være i stand til at følge trinene i denne artikel for at slette en app, som du ville gøre med tredjeparts-apps, der downloades via App Store. Derfor er den bedste metode til at håndtere Apple Watch blot at skjule det i en mappe sammen med de andre standardapps, som du måske ikke bruger på din iPhone.

Flytning af Apple Watch-ikonet til en mappe på iPhone 6

Trinnene i denne artikel blev skrevet ved hjælp af en iPhone 6 Plus, efter iOS 8.2-opdateringen. Vi vil placere Apple Watch-appikonet i en Utilities-mappe, der indeholder flere andre standard Apple-apps, som ikke kan slettes, og som jeg ikke bruger. Du kan følge de samme trin for at placere appikonet i en anden mappe på din enhed.

Trin 1: Find Apple Watch-ikonet.

Trin 2: Tryk og hold på ikonet, indtil alle app-ikonerne på skærmen begynder at ryste, og et lille x vises i øverste venstre hjørne af nogle af dem.

Trin 3: Tryk og træk Apple Watch-ikonet til den mappe, hvor du ønsker at skjule det. Hvis mappen er på en anden side, skal du trække ikonet til kanten af ​​skærmen for at navigere til næste side.

Trin 4: Træk Apple Watch-ikonet oven på mappen, og slip det derefter for at tilføje appen til den mappe. Du kan trykke på knappen Hjem under din skærm, når du er færdig, for at forhindre app-ikonerne i at ryste.

Hvis der ikke allerede er en eksisterende app-mappe, som du ønsker at applicere Apple Watch-ikonet til, så kan du oprette en ny mappe ved at trække Apple Watch-ikonet oven på et andet app-ikon, som du også ønsker at inkludere i mappen.

Er du ved at løbe tør for plads på din iPhone og har brug for at frigøre noget til ny musik, videoer eller apps? Læs denne guide til sletning af elementer fra din enhed.