Sådan sletter du en app-mappe på iPhone 6

Mapper er en fantastisk måde at organisere dine apps på og rydde det rod væk, der kan opstå efter at have downloadet et stort antal apps til din iPhone. Men at lægge apps i mapper er også en god måde at miste overblikket over dem på, eller glemme, at du selv har en app. Hvis du opdager, at dette sker for dig gentagne gange, kan det være nyttigt blot at slette en mappe og placere dine apps direkte på din startskærm.

Men selve en mappe kan ikke slettes. I stedet skal du fjerne alle apps fra mappen, for at mappen forsvinder. Når den sidste app er blevet fjernet fra mappen, vil mappen ikke længere blive vist på din skærm. Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du flytter apps ud af en mappe på din iPhone.

Sletning af en mappe på iPhone 6

Trinene nedenfor blev udført på en iPhone 6 i iOS 8. De samme trin vil også fungere for de fleste andre iPhone-modeller i de fleste andre versioner af iOS.

Bemærk, at det ikke er muligt at slette flere apps på din iPhone samtidigt. Hvis du ønsker at slette alle apps inde i en mappe, skal du gøre det individuelt. Det er ikke muligt at slette standard iPhone apps. Hvis en app ikke har en lille x i øverste venstre hjørne efter at have trykket og holdt på app-ikonet, så kan det ikke slettes.

Trin 1: Find den mappe, du ønsker at slette, og tryk derefter på den for at åbne mappen.

Trin 2: Tryk og hold en app inde i mappen, indtil alle apps begynder at ryste.

Trin 3: Træk en app ud af bunden af ​​mappen, og placer derefter appen direkte på din startskærm.

Trin 4: Åbn mappen igen, og træk også resten af ​​apps ud af mappen. Når den sidste app er blevet fjernet fra mappen, slettes mappen. Du kan derefter trykke på Hjem knappen under din skærm for at få apps til at holde op med at ryste.

Hvis du ikke ønsker at beholde de apps, der er inde i mappen (hvilket betyder, at du ønsker at slette appen og alle dens data fra din iPhone), så kan du trykke på den lille x i øverste venstre hjørne af appen –

Så kan du trykke på Slet knappen for at bekræfte, at du ønsker at slette appen. Som tidligere nævnt kan standardapps ikke slettes og vil ikke have det lille x i øverste venstre hjørne. Når du er færdig med at flytte og slette apps, skal du trykke på Hjem knappen under din skærm for at få apps til at holde op med at ryste.

Leder du efter en bestemt app, såsom din Indstillinger-app, men du kan ikke finde den? Denne artikel giver et par forslag til at finde undvigende apps på din iPhone.