Sådan slår du Spotlight-forslag fra på en iPhone 6

Spotlight Search er noget på din iPhone, der giver dig mulighed for samtidigt at søge i forskellige apps på din enhed, såvel som på internettet, efter termer, som du indtaster i søgefeltet. Du kan få adgang til Spotlight Search ved at stryge ned på din startskærm.

Men mange søgninger, som du udfører i Spotlight Search, vil omfatte muligheder fra internettet, Wikipedia, iTunes og mere, som du måske foretrækker ikke at se. Disse muligheder er inkluderet som Spotlight Suggestions, og det er en funktion, som du kan slå fra, hvis du ikke vil bruge den.

Deaktivering af Spotlight-forslag i Spotlight-søgning på en iPhone

Trinnene i denne artikel blev skrevet ved hjælp af en iPhone 6 Plus i iOS 8.4. Disse trin kan variere for iPhone-modeller, der kører andre versioner af iOS. Funktionen, som vi vil slå fra på billedet nedenfor, er den, der viser Wikipedia-artiklen og afsnittet Foreslået websted på billedet nedenfor.

Bemærk, at Spotlight-forslagene i Spotlight-søgning er anderledes end Spotlight-forslagene i Safari-browseren. Hvis du ønsker at slå dem fra, kan du gøre det ved at gå til Indstillinger > Safari og slukke for Spotlight-forslag mulighed.

  • Trin 1: Åbn Indstillinger menu.
  • Trin 2: Vælg Generel mulighed.
  • Trin 3: Vælg Spotlight-søgning mulighed.
  • Trin 4: Tryk på Spotlight-forslag mulighed for at slå den fra. Der vil ikke være noget blåt flueben ud for indstillingen, når den er slået fra.

Når du nu udfører prøvesøgningen, som vi udførte i begyndelsen af ​​denne artikel, ser du denne skærm i stedet.

Spotlight Search er en fantastisk funktion på din iPhone, og er noget, du kan tilpasse, så det passer til dit eget brug. For eksempel kan du tilføje Apps til Spotlight Search for at gøre det nemmere at finde apps, når du har installeret mange af dem. Denne artikel viser dig, hvordan du føjer dem til Spotlight Search.