Sådan låser du din iPhone-skærm, hvis tænd/sluk-knappen er ødelagt

For længe siden udviklede jeg en vane med altid at låse min iPhone-skærm, før jeg putter den i lommen eller lægger den ned. Dette tjente et formål med at sikre, at intet i min lomme ved et uheld kunne aktivere noget på min skærm.

Men jeg brød for nylig tænd/sluk-knappen på min iPhone, hvilket betød, at jeg ikke længere tvangsmæssigt kunne låse min skærm efter behov. Jeg antog forkert, at der var en måde for mig at kortlægge en af ​​de andre knapper på enheden, såsom lydstyrkeknappen, for at fungere som en midlertidig udskiftning af tænd/sluk-knap. Heldigvis er der en funktion på iPhone kaldet AssistiveTouch, der kan give dig en knap på skærmen, som du kan bruge som et alternativ til at låse din iPhone-skærm.

Arbejde med en ødelagt tænd/sluk-knap på en iPhone 6

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 6 Plus i iOS 9.3. Denne vejledning vil vise dig, hvordan du aktiverer AssistiveTouch, som sætter nogle berøringsskærmsikoner på din skærm. En af knapperne, som du kan placere på skærmen, kaldes "Device", og den giver dig mulighed for at bruge den knap i stedet for den fysiske tænd/sluk-knap øverst eller på siden af ​​din skærm.

Trin 1: Tryk på Indstillinger ikon.

Trin 2: Rul ned og tryk på Generel mulighed.

Trin 3: Tryk på Tilgængelighed knap.

Trin 4: Rul ned og tryk på AssistiveTouch mulighed i Interaktion sektion af menuen.

Trin 5: Tryk på AssistiveTouch knappen for at tænde den, og tryk derefter på Tilpas Top Level Menu mulighed.

Trin 6: Tryk på Brugerdefinerede ikon.

Trin 7: Vælg Låse skærm mulighed, og tryk derefter på den blå Færdig knappen øverst til højre på skærmen.

Nu kan du trykke på den flydende grå cirkel inde i den sorte firkant nederst til højre på din skærm –

Så kan du trykke på Låse skærm ikon for at låse skærmen.

Har du ledt efter en måde at gøre din iPhone-skærm nemmere at læse? Læs denne artikel – //www.solveyourtech.com/comparison-regular-text-bold-text-iphone-6/ – for at lære, hvordan du aktiverer fed tekst på din enhed.