Sådan sender du et svar til en anden adresse i Outlook 2013

Hvis du sender en e-mail til nogen, kan vedkommende svare på den besked ved at klikke på knappen Svar i deres e-mail-klient. Som standard vil dette svar blive sendt til den e-mailadresse, der oprettede beskeden. Outlook 2013 har dog en funktion, der giver dig mulighed for at angive en anden e-mailadresse, som svar på en besked sendes til. Dette er nyttigt, hvis du sender en e-mail-besked på vegne af en kollega eller et familiemedlem, og du gerne vil have, at resten af ​​kommunikationen for meddelelsen går til deres e-mail-indbakke i stedet for din.

Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du finder muligheden i Outlook 2013, som giver dig mulighed for at indstille en anden e-mailadresse til svar på din besked.

Få svar på en e-mail Gå til en anden modtager i Outlook 2013

Trinnene i denne artikel viser dig, hvordan du indstiller en anden adresse til svar på din besked. Det betyder, at modtagere af denne besked vil svare til en anden adresse, som du vil angive, i stedet for den adresse, du sender e-mailen fra.

Trin 1: Åbn Outlook 2013.

Trin 2: Klik på ny email knappen i øverste venstre hjørne af vinduet.

Trin 3: Klik på Muligheder fanen øverst i vinduet.

Trin 4: Klik på Direkte svar til knappen i Flere muligheder sektion af båndet.

Trin 5: Erstat den eksisterende e-mailadresse i Få svar sendt til felt med den adresse, du gerne vil bruge. Hvis du gerne vil have svar sendt til flere e-mailadresser, kan du adskille disse adresser med et semikolon. Alternativt kan du klikke på Vælg Navne knappen og vælg e-mailadresser til svarene fra din liste over kontakter. Når du er færdig med at tilføje navne, skal du klikke på Tæt knappen nederst i vinduet.

Du kan derefter udfylde din e-mail som normalt og klikke på Sende knappen, når du er færdig.

Har du en e-mail, som du skal sende, men vil du gøre det på et senere tidspunkt? Lær, hvordan du bruger funktionen Udskudt levering i Outlook 2013 og sender planlagte e-mails.