Sådan stopper du automatisk appinstallation på Apple Watch

Mange af apps på din iPhone har en Apple Watch-version, som du kan bruge direkte fra uret. Nogle gange inkluderer disse Watch-appversioner en eller anden funktionalitet, der gør dem mere bekvemme at bruge end den fulde app på iPhone. Når du installerer en app på din iPhone, installeres den tilsvarende Watch-app automatisk.

Men hvis du opdager, at du er ved at løbe tør for plads på dit ur, eller at du ikke har brug for Watch-versionen af ​​hver app, du installerer, så kan du vælge at deaktivere denne mulighed. Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du forhindrer Watch-apps i at installere automatisk på enheden.

Sådan forhindrer du Apple Watch i at installere apps automatisk

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 7 Plus i iOS 10. Apple Watch, der er påvirket af disse ændringer, kører Watch OS 3.0.

Trin 1: Åbn Kigge på app på iPhone.

Trin 2: Vælg Mit ur mulighed i nederste venstre hjørne af skærmen.

Trin 3: Rul ned og vælg Generel mulighed.

Trin 4: Tryk på knappen til højre for Automatisk appinstallation for at deaktivere indstillingen. Du vil vide, at den er slukket, når knappen er i venstre position, og der er ingen grøn skygge omkring den. Automatisk appinstallation er deaktiveret på Apple Watch på billedet nedenfor.

Bemærk, at dette ikke vil påvirke de apps, der i øjeblikket er installeret på Apple Watch. Det vil kun forhindre automatisk installation af nye apps i fremtiden.

Bruger du dit Apple Watch til at træne, og vil du gerne kunne gøre det uden at have din iPhone i nærheden? Find ud af, hvordan du synkroniserer en afspilningsliste til dit Apple Watch, så du kan lytte til musik direkte fra uret i stedet for via iPhone.