Sådan indstiller du et fraværssvar i Gmail

Du søger måske at indstille et fraværende svar i Gmail, når du ved, at du ikke vil være i stand til at få adgang til dine e-mails med den hyppighed, som dine kontakter måske har brug for eller forventer. Heldigvis er denne indstilling tilgængelig i Gmail, og du har mulighed for at angive en tidsramme, inden for hvilken fraværsvaret skal sendes, samt indholdet af den besked, som den sendes med.

Vores guide nedenfor viser dig, hvor du kan finde denne indstilling, så du kan oprette et fraværende svar i Gmail.

Oprettelse af et automatisk fraværssvar i Gmail

Trinnene i denne artikel viser dig, hvordan du opsætter et fraværende svar via Gmail i din webbrowser. Når du har gennemført disse trin, sender Gmail automatisk et fraværende svar på meddelelser, der kommer i din indbakke.

Trin 1: Log ind på din Gmail-konto. Du kan gå direkte dertil med dette link – //mail.google.com

Trin 2: Klik på Gear ikonet i øverste højre hjørne af vinduet, og klik derefter på Indstillinger mulighed.

Trin 3: Bekræft, at Generel fanen er valgt øverst i vinduet.

Trin 4: Rul til bunden af ​​menuen, tjek cirklen til venstre for Feriebehandler på, indstil de datoer, hvor du ønsker, at svaret ikke skal sendes, indtast et emne for svaret, indtast oplysningerne for svaret, og foretag derefter eventuelle yderligere ændringer. Klik på Gem ændringer knappen nederst i vinduet, når du er færdig.

Ikke til stede-svar i Gmail deaktiveres automatisk, hvis du har angivet en slutdato. Hvis ikke, bliver du nødt til at vende tilbage hertil senere og manuelt deaktivere fraværssvaret, når du ikke længere ønsker at sende det.

Afkrydsningsfeltet til venstre for Send kun et svar til personer i mine kontakter kan være nyttigt, hvis du ikke ønsker at sende dette svar til hver enkelt person, der sender dig en besked.

Vil du konfigurere et fraværende svar i Outlook i stedet for via din Gmail-konto? Lær, hvordan du opretter et fraværende svar i Outlook 2013, hvis du foretrækker at lade det pågældende program håndtere denne opgave.