Sådan gør du en præsentation til en video i Powerpoint 2010

Sidst opdateret: 15. marts 2017

Du kan opleve, at du skal omdanne en Powerpoint-præsentation til en video, hvis du skal holde den præsentation et sted og ikke har adgang til Powerpoint, eller hvis du har brug for at vise præsentationen på et sted, hvor et diasshow ville være upraktisk . Din første tanke kan være, at du har brug for separat software til at konvertere dit diasshow til en video, men du kan faktisk gøre alt, hvad du har brug for direkte fra Powerpoint 2010.

Powerpoint-diasshows er en fantastisk måde at formidle information til et publikum. Du kan vise tekst og billeder på hvert dias, så du kan formidle dine ideer på en visuelt tiltalende måde. Men et andet godt medie til visuelt at vise din information til et publikum i en video, som i mange tilfælde kan være nemmere at vise til folk end et diasshow. Men hvis du ikke har meget erfaring med at lave videoer, så kan processen være lidt skræmmende. Heldigvis har Powerpoint 2010 et værktøj i programmet, som giver dig mulighed for nemt at konvertere dit diasshow til en videofil.

Sådan konverteres et Powerpoint-diasshow til en video

Hvis du ønsker at lægge information på internettet til et publikum, så er en af ​​de bedste måder at omdanne dit indhold til en masse forskellige typer filer. To typer filer, som du nemt kan dele på tværs af internettet, er Powerpoint-diasshows på websteder som Slideshare.net og videofiler på steder som Youtube.com. Ved at bruge videooprettelsesværktøjet i Powerpoint 2010 kan du virkelig forenkle denne proces ved at oprette en videofil fra dit eksisterende Powerpoint-diasshow.

Trin 1: Dobbeltklik på dit Powerpoint 2010-diasshow for at åbne det.

Trin 2: Klik på Fil fanen i øverste venstre hjørne af vinduet.

Trin 3: Klik Gem og send i kolonnen i venstre side af vinduet.

Trin 4: Klik på Opret en video knappen under Filtyper i midten af ​​vinduet.

Trin 5: Klik på Computer & HD-skærme rullemenuen i højre side af vinduet for at vælge en opløsning til din video, og vælg derefter, om du vil bruge timings og fortællinger.

Trin 6: Klik på pilene til højre for Sekunder at bruge på hvert dias og vælg en varighedsindstilling, og klik derefter på Opret video knap.

Trin 7: Indtast et navn til videoen i Filnavn feltet, og klik derefter på Gemme knappen nederst i vinduet.

Resumé – Sådan laver du en Powerpoint til en video

  1. Åbn Powerpoint 2010, og klik derefter på fanen Filer.
  2. Klik på Gem og send knappen i venstre kolonne.
  3. Klik på Opret en video knap.
  4. Vælg din videoopløsning, samt Timing og fortællinger indstillinger.
  5. Vælg det antal sekunder, der skal bruges på hvert dias.
  6. Klik på Opret video knap.

Hvis du vil dele denne videofil med andre, kan den være for stor til at sende via e-mail. En god måde at dele store videoer på er enten at uploade dem til YouTube eller at uploade dem til en online cloud-lagringstjeneste som Dropbox og dele linket til filen derfra.